8

Anonimen

преди 4 години

2020 kolega i pak nshto

7

Анонимен

преди 5 години

Вече сме 2019 .....и все още няма нищо.

6

Морски

преди 6 години

ГЕРБ пак ще крадат яко.

5

Пешо

преди 6 години

То това добре, ама същата тази ... миналата година беше казала, че още към средата на тази година /2017/ ще започне строежа на участъка Младост - магистрала Тракия, като първо ще стартира кръстовището околовръстно-Горубляне-Панчарево на две нива.Отложили го за след година и половина най-рано.Така и не разбрах, какво наложи да започне първо ремонта от магистралата до северната тангента! Не че и там не е разбито, но поне пътя е с две платна, докато Младост-Тракия е с едно.

4

Анонимен

преди 6 години

High time, Baby!

3

Анонимен

преди 6 години

спете се починете работите непрекъснато денем копате нощем асфалтирате спрете починете да не се хекцене от инвестиции с каква възраещаемост и докога София ще е най.- задлъжнялата и прогнила община

2

Анонимен

преди 6 години

До Бай ИванПроблема е, че нещата се правят на парче и дори да стане това за което пишеш тапата ще се премести в Люлин не, че и сега няма такава, но си представям тогава какво ще е .

1

Бай Иван

преди 6 години

Най належащо е да се свърже южната дъга с магистрала Люлин. Всеки божи ден е някакъв ад на Борис III и околовръстното. Това ако се направи доста хора ще предпочетат от Перник за Младост да минават по магистрала Люлин, а не да се бутат в тапите на Владая.