21

механик

преди 6 години

До Анонимен 23Какво разбираш под бракми - възрастта не е определяща. Коли на 5-6 години са катастрофирали, наводнявани или са на 500 000 км., скъпо е да се поддържат и бай *** само "кърпи". Моята кола е на 22 години и съм убеден, че е по-стегната от 95% от "новия внос".

20

шофьор

преди 6 години

Крайно време е да се махнат тези трошки от всички големи градове. В София по данни на общината има 40000 пустеещи автомобила, от които 10000 в централна част. Това ще подпомогне паркирането поне отчасти.

19

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ БРАЕКМИ НАД 15 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА СЕ БРАКУВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ИЛИ ДА ИМ СЕ СЛОЖИ 2000 ЛВ ЕКОДАНЪК

18

До ???

преди 6 години

На Горубляне :)

17

Lovecnamorgi

преди 6 години

Е най-после.Не смятам да спирам със сигналите за излезли от употреба МПС,май минаха 200 бр.

16

Анонимен

преди 6 години

Ха познайте коя е лицензираната фирма, която ще прибере колите във Варна и на кого е ;)

15

чичо Гошо

преди 6 години

Закона за старите трошки за никакъв *** не става!Опитай се да бракуваш служебна кола на фирма която отдавна е с прекратена регистрация.За да ми издадат документ от фирма която се занимава с рециклирането искат да им се пусне фактура с касова бележка когато ти я изкупуват.Как да им се издаде когато фирмата вече не съществува.А колата не мога да я сваля от отчет във данъчното понеже не ми издават документ.Един затворен кръг.

14

Анонимен

преди 6 години

Да бе, нямало трошки в София. Сигурно си някой с трошка та си натролил тук щуротии. При това се обаждам в общината и там все едно спят дълбок зимен сън, а ние данъкоплатците се бием къде да пркираме.

13

Анонимен

преди 6 години

Като има проблем сменете закона.

12

+++

преди 6 години

Аз от 15 години не съм виждал изоставена кола в София. Вярно, че живея в центъра и се движа главно в районите, които са платена зона за паркиране, но ходя и по други места в София.

11

Софиянец

преди 6 години

Живея в София и около мен няма изоставени коли. Имаше преди 5 години една, на която имаше бележка, че колата е под съдебна възбрана, но и тя изчезна. Преди това живеех в Младост и там също нямаше изоставени коли. Изоставени коли имаше преди 20-30 години, сега са много малко.

10

До 8

преди 6 години

Ама верно ли?!В София имало "стотици хиляди изоставени автомобили"?Сигурно има 1 или 2 точно при твоя блок и н теб ти се виждат стотици хиляди. Имаш ли идея какво значи "стотици хиляди" за София. Товаа означава примерно, че всеки втори автомобил паркиран на улицата е изоставен. Може да са стотици, но даже и 1000 не са.

9

???

преди 6 години

И къде ги в София тези хиляди или милиони стари автомобили, които са за скраб!? Я има, я няма 100-200 такива, което си е нормално и е нищо за София.

8

До 8

преди 6 години

Казваш, че когато фирма внес кола, за да я продава, трябва да я регистрира, а като я продаде, собственика да ходи да я пререгистрира по местоживеене, независимо дали колата е чисто нова или е внесена на старо. Нещо много си си сбъркал понятията.

7

До 8

преди 6 години

Живял съм на много места в София и отдавна няма изоставени автомобили. Има автомобили, които не се използват, но собствениците им ги карат веднъж в годината на технически преглед.

6

Анонимен

преди 6 години

В София са стотици хиляди изоставените автомобили, но Данчето не ги вижда седят по градинки и около панелките с години пък после нямало паркоместта. Отделно не по темата, но трябва да се промени законът, когато се внесе автомобил задължителна регистрация до 60 дни от внасянето му!

5

Анонимен

преди 6 години

Пак посегнаха на паметниците. Старите коли са паметници на културата и трябва да бъдат защитени.

4

Анонимен

преди 6 години

Собствениците трябва да платят за открадването на автомобила и разкомплектоването за резервни части от лицензирана за това фирма.

3

Анонимен

преди 6 години

лади и москвичи - независимо от годините!

2

анонимен

преди 6 години

В София само лепят стикери и до там . Махайте ги , че и без това няма място !