29

ПА

преди 6 години

След ядрен взрив следва ядрен облак който ще навлезе навътре в Русия и Китай а те туй са рекли жълтурите и рашките

28

Анонимен

преди 6 години

на Тръмп му вързаха ръцете и краката, остана му само да пише глупости в туитър.

27

Джак чуканчето

преди 6 години

Аиде вече е време някои да гръмне .

26

Лисан къртача

преди 6 години

Доналд тръмп ще мигне пръв като търкули мазната комунистическа торба с *** като търкалящ се камък , ролинг стоунс миг джагър. Тея мръсни комунистически *** даже нямат ядрени оръжия всичко е една *** комунистическа демагогия а великия геополитик и стратег Доналд Тръмп ще ги изчегърка като шпатула. Точка.

25

Анонимен

преди 6 години

Абе *** Василева, нямаш ли нещо по - значително да правиш в този живот, вместо всекидневно да чоплиш тоя Тръмп??? Съдейки по елементарното заглавие, едва ли!

24

Анонимен

преди 6 години

Откакто Северна Корея има бомба, опасността свърши. Тръмп в момента се опиртва да продава оръжие в Азия. Само че за най - скъпите му играчки пазара ще е ограничен, защото Китай реагира лошо на тях.

23

Анонимен

преди 6 години

Кимчо ще бъде изпечен за секунди ако се наложи и ще цвръкне като печено прасенце. Той добре го знае и напоследък се сниши и не се е дървил. Не му се умира на побърканото дебелаче, то е ясно. Гледа да отклонява вниманието от глада който цари в царството му. И враг му е Америка от години, когато баща му напада Южна Корея.

22

будната сова

преди 6 години

Стига глупости. Няма да има нкакво ядрено копче.Ким е продукт на ЦРУ и Кабала, които искаха да го използват за провокатор срещу Хилъри. Поне такъв е бил планът, който Тръмп развали.Сега този смешнник се надува без никакво покритие.Той няма ядрени оръжия, дали са му няколко бомбички да си играе с тях, и щяха да го унищожат, ако беше избрана Хилъри.Тръмп знае всичко това и сега само се е*ава с него. Няма да има война, всичко е кьорфишек,а публиката е в паника, и това им допада. Дишайте.

21

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Истината е, че Ким направи за смях Запада.Разбира се и аз бих бил смел като него, ако знаех, че Русия и Китай са зад мен.Играта е голяма и всеки гледа да извлече дивиденти от нея.Само ние сме девета дупка на свирещия все по-фалшиво европейски к.авал ...

20

муспи

преди 6 години

Трамп нищо няма да рискува докато България не поеме ЕС.

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ами ......... До тук беше с американската изключителност, доминация и първа световна сила !Бог да прости Америка ! Почивай в мир !

18

Анонимен

преди 6 години

"Говорим за правомощие за задействане на хиляди ядрени бойни глави за минути. Без да има кой знае колко време за консултации с опитни съветници"Все пак трябва да се отчете фактът, че САЩ винаги се е управлявал от банда безмозъчни ***, като изключим Кенеди, който беше пречукан заради явните му прояви на мисъл. Мисълта е смъртен враг за всеки уважаващ себе си американец.

17

Стамат

преди 6 години

Кой подклажда огъня?Кой е виновен?Кой е лош?

16

усмирителен балтон

преди 6 години

До Adolf EichmannСАЩ няма да нападнат КНДР, въпреки, че страшно им се иска. Ако го направят, това означава моментален ответен удар от Китай и Русия, това беше казано съвсем ясно от Си Дзинпин и от Путин.КНДР, няма да направи първата крачка, поради същата причина, Китай ясно заяви, че при пръв военен удар нанесен от КНДР, тя няма да бъде защитена от Китай, естествено и от Русия.Така, че нещата са ясни от месец, дрънкането на глупости от страна на САЩ и КНДР е само за вътрешна употреба.

15

Анонимен

преди 6 години

Хайде, Кимчо да видим какво можиш. Знаем, че ти го можеш!!! Интересно ще ни бъде, пък и ще има храна за всички медии. Ухааа!!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Тук някой се опитва да анализира противопоставянето, Северна Корея сащ.*** дали си мислите, че сащ ако можеха да унищожат СК нямаше да го направят.Проблема е че краварите нямат топки, и никога не воюват сами трябва да е 1 към 10 за да са сигурни.Другият проблем е че не са убедени че тяхното ПРО е надеждно и няма да мине някоя ракета.СК е дребна риба за Китай какво да кажем, за Русия не ми се мисли.Имаш атомно, ядренно, водородно оръжие и си спокоен че ще избегнеш "демократизирането".

13

Анонимен

преди 6 години

До 1В България има не по-малко креативни журналисти отколкото в САЩ, Германия или Британия, обаче за нашата журналистика е важно (жизнено), да хване точно тази гледна точка която отразява "свободната преса", а тази ъгъл се хваща най-добре като следваш водача. Ако не вземе тон от водача, глутницата ще вие фалшиво.

12

усмирителен балтон

преди 6 години

Значи все пак от двамата луди (както взаимно се наричаха Тръмп и Ким), Тръмп е по-луд. Поне така излиза от дискусиите в американския конгрес. Те въобще не упоменаха възможността КНДР, да направи изпреварващ удар. И разбира се съвсем правилно, защото пръв удар от страна на КНДР е просто самоубийство. Обаче през цялото време на този словесен конфликт, "свободната преса" ни уверяваше, че аха-аха КНДР да започне война. Не е ли това еталон за фейкнюз

11

Анонимен

преди 6 години

ще му накривят на кимчо малката бишка

10

Анонимен

преди 6 години

"АКО ЩЕ ТОВА ДА ДОВЕДЕ ДО ТРЕТА СВЕТОВНА И БЕЗ ТОВА СМЕ ПРЕНАСЕЛИЛИ ЗЕМЯТА И ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНЕ БРОЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ДО ЕДНО 100 МИЛИОНА"Каква жертвоготовност, що смъкването на броя на населението да не почне от тебе? Останалите няколко милиарда, представи си, и те не искат.