28

Анонимен

преди 6 години

"Василев" е прокажено бакарди,основен замърсител на медийното пространство.

27

МЕд мафията убива

преди 6 години

Med мафията ограбваща и убиваща милиони е въвела материален интерес у лекарите от отравянето на всички живи..Колкото по тежко и по трайно са болни пациентите толкова повече милиарди крадат от народа за тн"здраве"..НАд 60% от населението вече са пациенти до гроб на мед мафиотите..НАд 60%от фармацефтиката вече е в ръцете на наркомафията

26

Тровят с хлор/HL/

преди 6 години

У Нас в БЪлгария мед мафията убива с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода.Отровени са всички вкл купуващи скъпа заседяла уж минерална вода от магазините.Лекарите са тежко отровени.Военните и полицията вече развиват пред канцерогенни състояния..НАй лесно се разпознава тн"жълто предраково просъхване" вероятно вече цялата ни армия е отровена порядъчно..Убииците от РЗИ И ВИК още са на свобода

25

Статистик

преди 6 години

Демек 1% от умрелите са умрели от замърсяване. Много важно!Това са все от онези страни дето се многат като скакалци.Тия нещацтници deutsche welle използват всеки повод да ни пробутват фалщивката с климата..

24

Анонимен

преди 6 години

Не се занимавайте с Василев. Той просто е един нещастен човек, който сам си е най-големият враг. Дано има някой, който помага на всички, загубили себе си!

23

отдавна казано

преди 6 години

Богатия умира само веднъж,бедняците всеки ден (от мизерията).

22

24

преди 6 години

Въпреки, че нямам някакви доказателства и аз съм на мнение, че повечето болести се пускат умишлено с цел печалба, особено тези грипове и бактерии последно време, които върлуват. Питал съм, по-възрастните си роднини и никой от тях не си спомня да е боледувал от грип по-рано и така до кога ще ни унищожават.Питам всички *** които им плащат да правят биологична война.

21

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости...Най-големия убиец е изкуствения начин на живот и храненето с изкуствена храна, които водят масово до сърдечно съдови заболявания, от които умират около 65% от хората.Втория по големина убиец е медицината - около 25% от смъртните случаи са свързани с медицински грешки.Само тези двете правят 90%...

20

Василев

преди 6 години

Прокжен български народе, дано изчезнеш като да не те е било никога.Плюя на историята ти,плюя на героите ти (купчина човешки отпадъци),плюя на знамето и герба ти,мрсно племе, дано изчезнеш от лицето на Земята.

19

АНТИ

преди 6 години

Скрит на топло в панелния град,*** оправя целия свят.Всичко разбира *** юнак,а във Европа е първи GOLTAK.

18

Василев

преди 6 години

Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.Докато светът слуша Виенската Филхармония на 1 Януари,ние българите "***'аме" пълнени чушки с боб.По бездуховен и мрсен народ от нас няма.

17

Анонимен

преди 6 години

A иначе на думи сме много велики. Като е до байганювско биене в гърдите, сме много добри."Буллгаар, булгааааааар","По пет на нож","На три морета","Господ е българин"...За куха, ракиено-салатена патриотарщина сме много добри...Само дето сме един страхлив, конформистки и помярски народ,купчина мишунгери и човешки отпадъци.

16

Анонимен

преди 6 години

На много загрижени се правят тези бе! А всъщото време тровят храните океаните моретата природата въздуха. В същото време казват че земята е пренаселена и сме гонили 9 милиарда и имало недостиг на храна много хора гладували. Ами спрете да произвеждате боклу.ци бе. Спрете си печалбите от автомобилите горивата спрете самолетите те са най големите замърсители на въздуха. За 1 час полет самолетите изхвърлят тонове вредни газове. В момента по флайт радар виждам 12 000 самолета във въздуха в цял свят.

15

Анонимен

преди 6 години

ОТ ЗАВИСТ И ПРОСТОТИЯ

14

Анонимен

преди 6 години

Статията е за целия свят и най вече Азия и Африка, а прокаженото бакарди взе да проклина българите ама то на него се връща.

13

сбъркана работа

преди 6 години

Българина днес е болен от страшна АЛЧНОСТ.Трупа българчето, трупа, за деца, внуци и правнуци даже.Накрая, гушва букета и тарикати(снаха или зет) харчат наготово.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Не е така. Може да си вярващ и да не ходиш на църква, за да те преджоби някоя биричедка, или да те ръсне малко бариев дъждец. БГ я затриха сатанистите.

11

позитивно изчезваме

преди 6 години

До 1000 %И щастливТ да си една процедура няколко месеца с хасковска тежка водица, ще ти втъжни живота.

10

автогеноцид

преди 6 години

В щатско е по-зле. Там гинат поголовно и дори и гробища нямат, кремацията, стомната, в килера..

9

1000 %

преди 6 години

Главно СТРЕС и ТОКСИНИ. Като токсините идват в човешкият организъм главно от биохимичните процеси,във вид на отпадъци,от мозъкът,.....от отрицателните емоции.Щастливият човек трудно се натравя дори и от външно попаднали токсини в организма.Всичко друго написано по тази тематика е Ала-Бала.