46

clown007

преди 6 години

Другарката партиен секретар остана да запее Партизан за бой се стяга , мята пушка на рамо.... и всичко си идва на мястото. Смешен плач на пародийната опозицийка.

45

ognyanz

преди 6 години

В Британския парламент управляващи и опозиция седят едни срещу други, но на две саби разстояние. Не вярвам за изказване, подобно на това на Корнелия Нинова някога да е бил отстраняван депутат от техния парламент. Демокрацията си има правила и парламентът не е даден на управляващите, за да се разпореждат там както си искат.

44

До 43

преди 6 години

Прав сте, тази фамилия точно отговаря на нея по вид, интелект и индивидуалност. И него Бай *** сложи на това място за да слушка. Той пък взе, че за да се 'фърля на Бай ***, изтакова едно голямо такова. То бива лиз//ане на големите задни части на Падишаха, но такова чудо не е било. Гербаджиите се учат от Кимчо, един Вожд, една партия, един народ. Но Бай *** си е виновен. Искаше Крокодила Цецка да ни натресе, не стана. И добре, че не стана. Щяха да са Златната 4ка, Бай ***, Цецо, Главчо и Цецка!

43

Анонимен

преди 6 години

На този ГЛАВЧЕВ да му имам фамилията. Май в ГЕРБ само тикви.

42

Жокер

преди 6 години

На "Главчев" "Главата" ще се отдели от останалата му част лично от ръката на Боко. Мдаааа...Бокото не обича нестабилността в региона....а нестабилността на стола си още повече. БСП прие нова тактика - разглобява Гербче част по част, министър по министър. Сега и Главчо ще им сърба попаркатааааа

41

ПЕНКО

преди 6 години

ДЕЦА /ударение на Е / ...ВИЕ НЕ ЖИВЯХТЕ ПОД ЛОЗУНГА : БКП-КПСС !!! ДНЕС МОЗЪЧНИТЕ ИНВАЛИДИ ЖИВЕЯТ ПОД ЛОЗУНГА : " БСП-ДПС...БСП-ДПС !!!"

40

зла жена

преди 6 години

Суперкавгаджийка. Непременно трябва да се направи филм "ЗЛА ЖЕНА".Вече сме гледали "хубава жена".Кавгите, интригите, лъжите са като въздух за нея( както "българо-съветската дружба").

39

э23

преди 6 години

Да хващат гората и да вървят на м......та си! Направо да се качват на летящата чиния на Бузлуджа и да отлитат!

38

Анонимен

преди 6 години

Следва целувка уста в уста между Курнелчето и Карадайъто,мястото на срещата още не е определено!

37

do 11

преди 6 години

Прав си, трябва да се насажда на обществото че има разделение по партии, а всъщност комунистите никога не са си тръгвали от властта, след като се нарекоха демократи 89-та...

36

Анонимен

преди 6 години

КАТАСТРОФИТЕ МАЙ ДОСТА УВРЕДИХА НИНОВА-МНОГО НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ.

35

Анонимен

преди 6 години

Нали щеше да има вот на недоверие, к'во стана?Тези от позитано не знаят какво правят -шашава работа

34

Анонимен

преди 6 години

Депутатите от опозицията могат да правят каквото решат, но волята на народа ги е пратила в парламента

33

Анонимен

преди 6 години

Парламент без опозиция, не е парламент.ГЕРБ направо да връщат член Първи в Конституцията - ръководна сила в България е ГЕРБ начело с Бойко Борисов.

32

Анонимен

преди 6 години

Какво се очаква следващите седмица, най-много две: работливите депутати на герб и оп ще се побъркат, че трябва да ходят на работа заради кворума. Постепенно ще се изнервят и сами ще бламират Главчевото недоразумение.

31

Анонимен

преди 6 години

Май ГЕРБ пак ще подават оставка предсрочно.

30

Анонимен

преди 6 години

Герб са като постен гювеч - много неща на едно място, но реално едно нищо. В герб няма протеин.

29

Бай Танас

преди 6 години

Това, че няма Курнелка и сие няма да влизат в парламента е чудесно.Те и без това са ненужни. Най-после, ще спрат дрънканиците и, който е отишъл там да работи ще може да работи. Жалко само, че надника ще върви

28

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Но са на власт, нали?