6

Анонимен

преди 6 години

Гламав си Димо, гламав си!

5

Димо

преди 6 години

Ех Сократис,ех Борис , титани на мисълта сте вие.Живеете още по времето на другаря Вълко Червенков.Прав е Иво Христов за 80те процента.Нали така я карахме с лозунги и заклеймявания на ,,класовия враг" и вижте до къде я докарахме.В кой век живеете вие ,на кой свят? Стига нихилизъм!

4

Борис

преди 6 години

А на живите не се ли отбелязва годишнина от рождението? Дали си жив или умрял все е отбелязване на рождена дата. А тази сбъркана рубрика защо е озаглавена "Звездният НИ рожденик" а постоянно се показват рожденици нямащи нищо общо с България? Ето това чуждопоклоничество унищожава ценностната система на подрастващите. Ние имаме толкова много заслужили и живи и починали личности, обогатили културата и науката на България а се префантосваме по артисти, музиканти и други палячовци...

3

Анонимен

преди 6 години

Петко Рачов Славейков как ще си празнува рождения ден днес? Рожденик е човек, който е роден на определена дата и е жив. Починалите не са рожденици. На тях се отбелязва годишнина от рождението!

2

Сократис

преди 6 години

А нещо за Петко Рачов Славейков, който също е роден на днешна дата? Или някаква актриса е по-важна и "звездна" от него?!

1

Анонимен

преди 6 години

Симпатична муцунка, но няма сиси.Което си е огромен минус.