345

простата рая

преди 6 години

харесва да ги управлява овчар като бай Тошо

344

Игнат Раденков?

преди 6 години

Той не знае ли, че когато се случи нещо нежелано, първо се търси причината за него и извършителите?Кой съсипа проспериращата допреди 73 години България?Чии синове и внуци станаха олигарси? Или в най-добрия случай, за олигарх ни сочат някоя кукла на конци, чиито милиони или дори милиарди са собственост на други лица, стоящи в сянка.НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА ГЛУПАВИ И НАИВНИ !!!

343

Морски

преди 6 години

Всеки е наясно вече че 10.11.1989г. е черна дата в българската история.

342

extremist

преди 6 години

До Зозо : ТИ ЩО МЕНТИШ БЕ СИТНЕЖ-ТИКВЕН ? САМО ДЪЛГОВЕТЕ НА ИРАК КЪМ БЪЛГАРИЯ ПОГАСЯВАХА ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ;СЛЕД КАТО ЛЪЖЕШ, СЛЕДВА ДА СИ СВЪРЗАН С КРАДЛИВАТА КЛИКА В ПАРЛАМЕНТА, И ТЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ЩЕ ВЪРНЕТЕ ВСИЧКО, ЧЕ И ОТГОРЕ...

341

Ами защо

преди 6 години

не питат хората които още харесват социализма каква е причината, което би било по логично? Вместо това поставят двама про западни индивида, и специално мъжа, да ни обясняват защо, с други дгми манипулация на общественото мнение. Аз не искам тяхното мнение то няма абсолютно никаква стойност. На мен социализма никога не ми е харесвал, това беше една пародия на социализъм. Факта обаче все още толкова хора да го обичат от самосебе си покозва какво е състоянието на страната сега.

340

Зозо

преди 6 години

До extremistБогата държава с външен дълг 130% от БВП. Още неможем да й платим борчовете на тая "богата" държава.

339

до 348

преди 6 години

Че Тошовото време - кога си е тръгвало?Неговите съпартийци са господарите днес!

338

Анонимен

преди 6 години

По Тошово време имаше и добре и зле. Имаше спокойствие но парите не стигаха. Сега се изкарват пари но няма сигурност. Престъпни политици ограбили държавата създадоха закони които защитават повече престъпниците от потърпевшите.

337

до 348

преди 6 години

Я пак? Слаби са капиталистите! Ама много!Ако не бяха те - на Тошо щеше да му лъсне за дника още през 50та година!*** Парижки и Лондонски (банкови) клубове му пуснаха милостиня - да финансира "социалистическия рай" , и "трудовите победи" на измислените му фабрики, и заводи!

336

42

преди 6 години

Когато държавата е слаба и не вдъхва респект ни при свои, ни при чужди, тогава хората са самотни, отчаяни и нещастни. А така е в повечето страни, където царува капитализма.

335

до 341

преди 6 години

Ако ни "светнеш" от коя партия произлизат "новите робовладелци" ...може и да те разберем.А иначе - ака л съм на Тошо на купчинката....облекчително е!Препоръчвам!

334

Анонимен

преди 6 години

Дайте да го върнем този комунизъм тогава. Бат Бойко да управлява докато е жив, след това неговите деца, внуци и тн. в следващите 150 години!

333

Алчник

преди 6 години

До 344 всичко под 10 лева на час ...

332

Анонимен

преди 6 години

341 Какво разбираш под мижави пари . На колко оценяваш своя труд

331

Анонимен

преди 6 години

Ми като толкоз го искати ... варнете го тоз комунизам

330

Анонимен

преди 6 години

Няма да е лошо да заминават в севврна китея и расия. Да отпускат 200 000 за влакове и да се махат. Без тва мразят България.

329

1

преди 6 години

До ПацuНе че тогава беше цвете за мирисане, но сега кеф ли ти е да те гърбят новите робовладелци 15- 16ч. да работиш за мижави пари и да те осигуряват на 8ч. върху минимална заплата?

328

extremist

преди 6 години

44% от всички анкетирани обаче не могат да направят никаква асоциация с този период.-ДОБРЕ ПРОМИВАТЕ МОЗЪЦИ И ЗАЛИЧАВАТЕ ИСТОРИЯТА ДРУГАРИ.....СТРАХ ВИ Е ТЕЗИ 44% ДА НЕ ОСЪЗНАЯТ КАК ПРЕЗ 1989 БЪЛГАРИЯ Е БИЛА БОГАТА ДЪРЖАВА И РАЗВИТА ДЪРЖАВА, А СЕГА Е БЕДНА И НЕДОРАЗВИТА ДЪРЖАВА, И .....САМО ВИЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ

327

Анонимен

преди 6 години

Принципна разлика в управлението няма. Диктатора Живков си имяше партия БКП , партийци - послушковци, които изпълняваха всичко, което им нареди. Вожда Борисов си има партия ГЕРБ , герберасти - послушковци, които изпълняват всичко, което им се нареди. Всъщност 65% от тях са партийци БКП-ци.И тогава Първият правеше каквото си ще. Като сегашния.И тогава Първия крадеше най-много.РАЗЛИКАТА - Живков не беше Футболист На Годината.

326

До гъзев

преди 6 години

Имаше опашки и за билети за мачове, а сега никой не ходи да ги гледа и за това няма... За други стоки - месо, мляко, хляб, бира, безалкохолно, плодове, зеленчуци, дрехи.... Никога не съм чакал повече от 15 - 20 мин. И сега чакам толкова!