52

Анонимен

преди 6 години

В сложността на рецептите на големия лечител Петър Димков има твърде важен резон -този, който ги изпълнеше, действително има голямо желание да оздравее! Тази душевна мобилизация е половината от успеха при лечението! Плюс това, че те бяха базирани на вековния опит на народната медицина, обогатен с мисълта и таланта на този човек. Невероятно интелигентен, абсолютен безсребърник! Някога офицерът Димков е поставил въоръжен караул да пази родната къща на Левски от разрушаване! Че е бил гонен е лъжа!

51

анонимен

преди 6 години

Ако сега беше жив и да правеше това като при комунистите първо тези от нап и разни ревизори щчха да го скъсат от глоби и никой нямаше нито книга или рецепта да му публикува и данъци ще плаща.

50

Анонимен

преди 6 години

БЯХА ТРИ ТОМА. НЕ БЯХА ДЕФИЦИТНИ. НЕ СЪМ ИМАЛ НИКАКВИ ВРЪЗКИ, КУПИХ СИ ГИ СПОКОЙНО НАВРЕМЕТО, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА СЪВЕТИТЕ ЗА ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН ЖИВОТ, ДРУГОТО Е ПРЕКАЛЕНО СЛОЖНО И НЕ ОСОБЕНО ЕФЕКТИВНО.

49

Анонимен

преди 6 години

До МдаааТи да не би да се мислиш за умен?Недей! Дълбоко се заблуждаваш.

48

Анонимен

преди 6 години

Не са го гонили комунистите.ДОРИ ТЕ МУ ИЗДАДОХА РЕЦЕПТИТЕ В ТРИ ГОЛЕМИ ТОМА С ТВЪРДИ КОРИЦИ.

47

чарли

преди 6 години

Много се е крил ама никой не го е търсил.

46

Анонимен

преди 6 години

За Димков знам само, че "рецептите" и "съветите" са щели да убият тъща ми (по това време бъдеща). Ако и той е бил както сега е "проф." Мермерски - "народни рецепти" от тук и там, за смях и срам.

45

10

преди 6 години

Водих близък при него-менте и гола вода!Димков бе един шарлататнин!

44

Анонимен

преди 6 години

A трите милиона българи след 89та година пак ли комунистите изгониха да мият улиците и да слугуват на Запад?

43

Анонимен

преди 6 години

Роднините на димков са паталогични лъжци! Не им прави чест изобщо дума да отварят.

42

Анонимен

преди 6 години

Димков беше илюзия. Нещо като картоните на пеевски. Ама за тоя катастрофално пpocт народ, това е върха на върховете!

41

Мдааа

преди 6 години

Комунистите гонеха всички по-умни от тях,а това бяха всички останали.

40

д-р

преди 6 години

Петър Димков - лечителя на комунистите! Затова те бяха дълголетници!

39

Анонимен

преди 6 години

И сега има лекари, които имат слава сред пациентите си. Но сравненията не са точни поради начина на помощ. А и самите лекари не са в добро здравословно състояние. Димков не само е знаел как човек да запази здравето си, а го е направил и за себе си. Представяте ли си полицай, съдия,.. които крадат, нарушават закона? Разбира се, под път и над път. Какъв им е авторитетът?.. Отнася се и за лекарите. А и за всяка друга професия. Примерът, лично да го може и прави, не само да иска и очаква от другите

38

Наивен

преди 6 години

Не знам колко е гонен, но в къщи имам книги на Димков, издадени по това време. Голямо гонене е било.

37

Анонимен

преди 6 години

Прочутия по целия свят... мдааам, за пореден път се убеждавам, че живея откъснат от света.

36

Анонимен

преди 6 години

Който и да е лекар, е помогнал ефективно на много повече хора, отколкото Димков. Да, има хора на които рецептите на Димков са помогнали, но процентът на успех е статистически несравним с успеваемостта на един дипломиран средностатистически лекар! И изобщо не е бил "гонен". Гонените бяха в лагери, и не им издаваха книгите!!!! Не го отричам, но и няма основание да бъде обожествяван! Но на *** хора и дай гледачки, баячки, знахари и картоните на Пеевски.

35

Анонимен

преди 6 години

Димков никога не е бил гонен властта преди 89та, тава са пълни глyпоcти. Няма причина да го преследват, преследваха спекулантите, търгашите, черноборсаджиите, корумпираните.

34

Петров

преди 6 години

Направо се чудя имало ли е някой в НРБ да не е гонен от комунистите? Сега в "богата" и "демократична" гербова България останахме има няма 7 милиона заедно с ромите. Интересно кой изгони останалите 2 милиона за няма и 20 години. Сигурно комунистите.

33

Анонимен

преди 6 години

До ДемократПрекаляваш, мързеливецо! Това го пускаш вече за 50-ти път! И всеки път получаваш хонорарче за баята, вмирисана стока! Засрами се, измисли нещо друго! Ще ти помогна - тогава нямаше и авокадо, киви, маNго, папая, питахая, сладки картофи, тамаринд, помело и вносни домати, дини, пъпеши, моркови, грозде, кайсии! Лошо!