19

Анонимен

преди 6 години

Едно е казал дедо ми: "Докат има балъци ще има и тарикати". Та те така...

18

Анонимен

преди 6 години

Много добра инициатива, но много закъсняла.На въпроса как само хора с пари уцелват: хващат указателя и почват подред. Като кажеш, че нямаш пари затварят и не губят време, а звънят на следващия, докато не попаднат на някой с пари и готов да дава. Това е все едно да се чудиш как само болни има по болниците.

17

Реалист

преди 6 години

До маке 3 Не знам какво внушава , но няма изнесен случай в пресата пенсионер да е казал че няма пари.

16

Бай Танас

преди 6 години

Затвор и глоби за *** кратуни, които дават пари. Само така ще се спре кранчето към измамниците

15

Анонимен

преди 6 години

а кои има тези пари : комунисти и реститутки не ми е жал за тях трябва преразпределение .....

14

Реалистът

преди 6 години

... КЪДЕТО ИМА МНОГО ОВЦЕ , НЯМА КАК ДА НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ НАВЪРТАТ И ГЛАДНИ ВЪЛЦИ !!! .... Какво да кажеш повече ? ....... От едно десетина години тия "АЛО ИЗМАМИ" се "въртят" НОН СТОП и все още ... УСПЯВАТ ??? ..... Е как така , бре , братко ?!?! ...... Значи Професор Иво Христов май си е много прав човека ! ... Освен това почти сигурно има замесени и Милиционери ... На които им се плаща добре за да прикриват схемите и "точните хора" ! ... Как пък винаги "УЦЕЛВАТ" Пенсионери с повече парички?!?

13

БГ цирк

преди 6 години

Новият бизнес на БКП.Първо масова приватизацияпосле насилствено застраховане ВИС,СИКпосле масови банкови фалитиднеска телефонни измамиВсичко се координира от Позитано 20, партийната каса пак се нуждае от попълване

12

Анонимен

преди 6 години

Работели и с мобилните оператори? Но повечето случай измамите снават през стационарните телефони, като с един тел. указател се виждат и адресите на жертвите. Да не би тези/този оператор да е свещена крава? Как може да ни подслушват когато поискат, а с измамниците не намират начин? Кои са всички в схемата?

11

Анонимен

преди 6 години

Простият и алчен българин не заслужава тези пари,който е *** си остава и беден!

10

Св

преди 6 години

Да, когато става въпрос за простолюдието, държавата не си мръдна пръста. Гръмнаха 5 банкомата с по 40-50 хил. лв., и се почна акции, криминалисти, вертолети, танкове, самолети, ресурс безбожен, в защита на банките, като са им бръкнали в джоба. Пък бабките - кучета ги яли. Само една данъчна акция в меката на измамниците - Ветово и ще срине тая империя, но няма да стане защото има нещо друго ...

9

Край

преди 6 години

За два банкомата вдигнаха де що има фуражка ама за телефонните измамници са безсилни. Мили хора тази схема работи с подкрепата на полицията. Дрогата се продава със закрилата на полицията. Корупцията е със закрилата на полицията. Престъпността си има държава - ние къде сме.

8

Анонимен

преди 6 години

бабите са ни нискообразовани, това е цялата работа, свикнали да бутат пари под масата.....като имат да дават, аз съм млад човек, който работи на 2 места и пари за хвърляне през терасата НЯМАМ!

7

rushi.gonamushi

преди 6 години

Пирамиди,фараони и дърти балъци за милиони....

6

Любопитен

преди 6 години

А колко са прибрали покриващите ги полицай и информатори за банковите сметки ,телефони и адреси?Каквато е народопсихологията такава е и съдбата на този народ.

5

Наказани има ли?

преди 6 години

Гледах един репортаж по една телевизия, описващ цялата схема. Показаха и къщите на измамниците във Ветово ако не се лъжа. Много от участниците в схемата са известни на полицията.Защо няма разследване от къде са дошли парите за тези палати? Защо няма конфискувано имущество, осъдени измамници и т.н.? Информиране на хората в хубаво нещо, но измамниците постоянно измислят нови трикове. Докато няма ефективно осъдени и то със строги присъди нищо няма да се промени.

4

Анонимен

преди 6 години

това може за всяко престъпление да го кажете и то тогава няма нужда от МВР и от държава?!?

3

маке

преди 6 години

така написано се внушава че всеки втори има по 15-20 бона под възглавницата яка пропаганда

2

Анонимен

преди 6 години

Айде сега, дебелите куки, да се впрегнат малко и да върнат парите. Лично ще отида да им даря сума за коледни надбавки.Ама...нема да стане, щото те вече са си разделили постата заедно с тел.измамници

1

Анонимен

преди 6 години

т.е. органите на реда са безсилни, като всичко в държавата. Ако сами ще си се справяме, да ги анулираме, така или иначе нищо не вършат. всъщност те самите са в схемата, затова и няма заловени престъпници.