33

месара

преди 6 години

бе много,, загрижени "за здравето на народа имало, ми забранете производството на цигари, а не само да да си чешате езиците и да отчитате някакъв вид дейност!!!

32

Анонимен

преди 6 години

пушенето не е престъпление цигарите се продават свободно заведенията не са санаториуми и никой не ви задължава да ги посещавате който желае в неговото заведение да се пуши го регламентира като такова а който не желае го прави такова.сама че моите наблюдения са че където се пуши е пълно а там където не е слабо аман от разни групички от интересчии да ме пазят от живота.те и радетелите на сухият режим каква са я мислили а каква станала.

31

ПУШАЧ

преди 6 години

Алоооо, " орлите" - непушачета, виждаме ви колко посещавате заведения....затрихте бизнеса от посещаемост...миришели на цигарен дим, ами къпете се, перете се...банята и водицата му е майката! А не от диванчето да чаткаш коментарчета, да отпускаш напрежението и да си мислиш ,че дишаш свеж въздух!

30

Питам

преди 6 години

До G 16 Я кажи къде го гледаш това порно, че ние пенсионерите изгинааме без порно.Само с цигари и кафе е кофти.

29

Така е

преди 6 години

Интересно, пушачите внасят годишно около 1 500лв от акциз в хазната и са гонени и мачкани , а непушачите не внасят нищо ,ама имат големи претенции.Май закона трябва да се обърне към непушачите и да им се измисли някакъв данък.Ама , ха! Тарикати.

28

Мнение

преди 6 години

Късно е.На всякъде се пуши.Закона не работи.Решението е едно. Добра вентилациционна система и проблема е решен.Щом един закон не работи или трябва да се промени , или да се премахне.

27

Анонимен

преди 6 години

До 13В Испания спазват правилата, защото се налагат и контролират с доста солени глоби. Не можеш да минеш метър с подкуп или да не си платиш глобата ( корупцията е по високите етажи и за много пари)

26

Анонимен

преди 6 години

До 31Ами просто да спрат да пушат.

25

Анонимен

преди 6 години

До gost " Трябва да има заведения за пушачи и непушачи! Всеки да избира!" А хората, които работят там по повече от 8 часа какво да правят?

24

Мирослав

преди 6 години

Кажете ми 1 закон който да се спазва в България. Те хора убиват и получават условни присъди, за пушенето се загрижили... По темата : Аз съм пушач, но съм твърдо за непушенето в заведенията! Писнало ми е дрехите ми да вонят след кръчма или кафе... Хапвай си, пий си, като ти се допуши излез за 5 Мин вън и пуши! Така пушиш по-малко дори. Като искаш да пафкаш вътре, направи си парти вкъщи и готово! Българите едно нещо не можем да направим като хората...

23

Анонимен

преди 6 години

Каквито и мерки да има пушачите имат друго мислене и няма как ако чакат 20 минути да не пушат. Жалко е че са толкова заблудени и самоуверени. Пушат вкъщи уж само в кухнята, децата им са там, тръгвайки си аз мириша цялата на цигари и пера дрехите си и се къпя, а децата им живеят в тази обстановка. Ужасно е. Красиви жени миришат ужасно, а с напредването на годините лицата, ръцете им са сивкави, жълти но пак не разбират. Отричат не било така, било им сладко да пушат.

22

gost

преди 6 години

Това е пълна дискриминация за пушачите! Ако не искате да се пуши спрете продажбата на цигари! Трябва да има заведения за пушачи и непушачи! Всеки да избира!

21

Анонимен

преди 6 години

Имаше възможност, да има заведения за пушачи и непушачи, но не сте дорасли за това.

20

Анонимен

преди 6 години

Мразя цигарите. И пушачите ....

19

Анонимен

преди 6 години

От това е ***. Отивам в ресторант, на който собствениците са положени огромни усилия, за да създадат невероятно и неповторима обстановка, но Е, трябва да шибнем ТАБЕЛИ на стените. Бе ей, разбирам, че някой от вас, нямат никакъв усет за нещата, ама това не ви е 75а година, та да лепим лозунги за щяло и нещяло.

18

Край

преди 6 години

Просто кръчмите за пушачи да плащат по висок патентен данък и който е баровец и му се пуши - да ходи там. Това където ще се завиват с найлони, па сега и от найлоните да се гонят е дивотия. И забранете пиенето на алкохол по улиците и градинките. Алкохола само в къщи или в кръчма -найлоновите бутилки с бира по улиците е признак на ОПАДЪК.

17

:)

преди 6 години

Най-мразя докато пуша някой да яде до мен:)))

16

:-)

преди 6 години

Последния път като се събрахме и след като ми окадиха отвсякъде , казах че отивам до веце-то и на ставане така се изрязах, че чак от другите маси се обърнаха.

15

непукист

преди 6 години

Съгласен съм, че част от тези предложения са абсурдни или лекомислени. Но и няма такова нещо в част от заведението да се пуши, защото това не вредяло. Първо, трябва да са херметически обособени, за да не смърди. Второ, непушачите автоматично ставата втора категория клиенти. А ми се струва, че повечето непушачи харчат средно повече от пушачите, които могат да седят на кутия цигари и едно кафе 2-3 часа.

14

Анонимен

преди 6 години

Непушачите, спокойно могат да си седят в къщи, кръчмата още от време оно е за пиене и пушене. На който не му харесва да си седи в къщи. Като сте толкова европейци, ходете си в европа. Етнометодологията по тези земи е друга и няма как да я промените, капиш!