5

Men

преди 6 години

До MenДвама прасюнгера са ми праснали минус за здравословното хранане и спорта. Еми плющете торти на корем, никой не ви спира ама после лечението си го плащайте сами и не мрънкайте, че имате 3 ката сланина...

4

Men

преди 6 години

Всеки има глава на раменете си, обаче в крайна сметка държавата може да помогне като въведе изисквания за здравословна храна в училищата и градините и децата като участват в приготвятнето и. Така от малки ще придобият навици, които ще им служат цял живот. Здравословното меню съчетано с малко спорт прави чудеса!

3

do 1

преди 6 години

Напротив. Не само в Африка има хора които умират от глад, но и такива в страни, които са по напред финаносово и икономически от нашата. Едни преяждат и изхвърлят храна а други умират от глад. За това са виновни тайните общества които управляват света!

2

Дофтору

преди 6 години

До ДодоПрав си, всичко е от пукница, даже си имаме и лаф на тая тема - "Яж и пий, това ще ти остане" .... да ама остава върху тебе и си го носиш евридей ... друг е въпроса че на сутринта го изсипваш в тоалетната и всъщност нещо не остава!

1

Додо

преди 6 години

Храната е пристрастяваща,точно както например хероина. Човек трябва да се храни, за да поддържа жизнени функции. Уви, 99% от хората в цивилизования свят преяждат, поради лесния и евтин достъп до храна (предимно джънкове). Никой не може да умре от глад. Уви, милиони умират ежегодно от преяждане, точно заради последиците от метаболитния синдром, за който се говори в статията.