9

Анонимен

преди 6 години

до 5брее братко ,работата е много тегава ако целата страна знае това дето го казваш а полицията спи на приспивателни,италианската мафия ряпа да яде, направо детска радост бенгалски огън са пред нашта

8

Анонимен

преди 6 години

лоБни полета, моля.

7

Анонимен

преди 6 години

ДАЙТЕ МУ СНИМКАТА ,ДЮБЕЛИ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ,НЯКОЙ "хора" ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ СА ГО ГРЪМНАЛИ

6

Анонимен

преди 6 години

Батко Буби не оставя живи тези които много знаят за амфетите. Рано или късно ги изпраща в Безкрайните ловни полета. Поради отстрелването на неудобни или ненужни играчи, охраната му вече е тройна. Късче небе не е виждал от години. Нема как, животеца му е много мил! Но още колко ще изкара?

5

Анонимен

преди 6 години

Килърите на Суджука не се поколебаха да ликвидират Мишо Бирата, жена му, любовницата му, както и Ало Ваньо, та с някакъв пернишки гов-ньо ли ще се церемонят.Просто трябваше да прекъснат връзката. Изброените знаеха прекалено много за каналите за амфети на Банкянския Суджук.Във фабриката на Мишо Бирата в Мездра, откъдето лично Баш Суджука изтегли проверката на митничарите се произвеждат амфети. Бирата беше само за прикритие.Другата голяма фабрика за амфети е в сливнишкото село Опицвет.

4

Анонимен

преди 6 години

Така става като не се е отчел на време на Суджука и се опитал да върти собствен бизнес с доставената му за разпространение дрога.Суджука не прости на Бай Миле навремето, та на тоя ли гоуфаджия.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормално, наркотрафикантите на Боко Тиквата започнаха да се самоизтребват.Гущерът си къса опашката.Иначе всички в Перник знаем, че амфетите в дискотеките идват от Банкя.Всички знаем и кои са наркодилърите, полицията също ги знае.Знаят обаче и кой им е шеф и не смеят да ги закачат.

2

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Нормално,шопски ценности

1

Бай Х

преди 6 години

това трябва да е певеца дето изпя групата с банкоматите