18

Анонимен

преди 6 години

А НИМА ИМА НЕЩО ПО-УНИЗИТЕЛНО ОТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ? НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ, ЛАКОМ НЕНАСИТНИК ! И НИЕ ВИ ТЪРПИМ И ВИ ГЛЕДАМЕ КАК НИ ЛЪЖИТЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН А СЕ ЧУДЯ ВИЕ С КАКВИ ОЧИ ГЛЕДАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ ?

17

Анонимен

преди 6 години

унизително е колко малко работа в полза на народа са извършили дупетатите! това е унизително! че използват властта си, за да забогатяват, включително и на приближени до тях лица и фирми! това е унизително! не доклада... докладът е обективен

16

Анонимен

преди 6 години

Целта на доклада е да напада неудобни правителства.

15

Cartman1912

преди 6 години

Нашите политици да искат да отпаднат мониторинговите доклади защото са унизителни е все едно някой свръх дебелак да не иска да му се казва, че е дебел и, че ще умре от инфаркт, защото е унизително, но да не иска да прави нищо, за да отслабне. Така и нашите политици те им казват- " корумпирани сте", а нашите- " ооо това ни унижава". Същевременно всички си знаем, че са корумпирани ама те не искат да намалят корупцията а да си карат, както досега но без да им се показва реалността!

14

Анонимен

преди 6 години

А подигравката с химна ? Поискахте ли официално извинение ?

13

Бай Иван

преди 6 години

К'во си ми се разревал за този мониторинг ? След 1 седмица ще го забравите и толкоз. Една седмица в годината ви бият канчето от ЕК и вие се подмокрихте. На мен шефа ми трие сол на главата всеки ден и съм още жив. ПС: Дано и европейска прокуратура направят скоро.

12

1

преди 6 години

Не доклада,а вие питриотите сте унизителни,и няма как механизма,да обхване всички страни,защото в другите страни,няма расисти,в управлението им,докато вие сте в управлението,така ще е.

11

Анонимен

преди 6 години

До 13НАЙ-ПОСЛЕ - поне 1 заседание на НС - ЩЕ МИНЕ БЕЗ г-жа Нинова!!Защо бе, ти ли ще я заместиш, да беше се кандидатирал на изборите , а не да се криеш зад 13.

10

истината

преди 6 години

Няма как с тази корупция в законодателната , изпълнителната и съдебната власт да отпадне какъвто и да е мониторинг

9

Hp

преди 6 години

Saglasna che triabva da otdade. Pishat za korupcia pak kakto I'm idat v zapadna Europa niama znachenie otkade as parties. Shtom shte se harchat pri tiah e dobre. A drugite gi gledat na krav shtom niamat Paris ot korupcia.

8

реалист

преди 6 години

Доклада е написан политически коректено, по европейски. Ако трябваше аз да го напиша...

7

13

преди 6 години

НАЙ-ПОСЛЕ - поне 1 заседание на НС - ЩЕ МИНЕ БЕЗ г-жа Нинова!!!ТО ДА ТИ ПИСНЕ - САМО НЕЯ ДА СЛУШАШ!!! ПОНЕ ДА КАЗВАШЕ НЕЩО - САМО ПРАЗНИ И КРЕЩЯЩИ ЛЪЖИ!!!БРАВО НА ГЛАВЧЕВ!!!

6

гошето

преди 6 години

И като отпадне какво, по-добре ли ще ви стане? Когато се радвахте на папското погалване , трябваше да се огледате какво държи ЕС в другата ръка. До сега все се хвалехте със спазването на евроценности пък сега ревете, калинки!

5

СС

преди 6 години

С тази повсеместна корупция във всички институции (най-вече в съда, прокуратурата и парламента) трябват не доклади, а наказания от Брюксел направо!

4

zeus

преди 6 години

А не е ли унизително да предадете избирателите си и да ги крадете? Докато корупцията е повсеместна ще има и доклади, които реално са доста меки.

3

Анонимен

преди 6 години

Най-после някой от коалицията да каже истината.

2

Анонимен

преди 6 години

Глупости, какво е унизителното, Цецка каза, че долкадът си е много убав!

1

Тихомир Томов

преди 6 години

За тия на следващите избори няма да гласуват даже роднините им !