10

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Който бърза далеко не стига и лятото и зимата! Президентски ход това свежда до минимум възможността за ПТП.

9

ахааа

преди 6 години

Да,особено за неделните шАфИори.

8

шматка

преди 6 години

Повечето от катастрофите стават от превишена скорост несъобразена скорост и отнемане на предимство.Отличното владеене на шофирането е въпрос на опит.За него трябва време.

7

Анонимен

преди 6 години

Тия от 9та снимка им е трудно да щофират и през лятото. Един завой не могат да вземат без да се хлъзнат. Освен огромни комплекси и пъпчиви лица, друго не виждам какво могат да ми демонстрират.

6

Уникалните

преди 6 години

Истинските виртуози карат по леда с домашни wv голф тунинги с летни гуми 2 мм грайфер.

5

Velinski

преди 6 години

Какво ще демонстрират? Проблема е в задкормилните устройства !!

4

Анонимен

преди 6 години

Хубава идея .

3

Анонимен

преди 6 години

Задно, незадно при съвременна кола със системи за стабилност, тракшън контрол и хубави гуми от класа на Michelin Alpin, въобще не е като при 20-годишно БМВ Е36 с галошите.

2

Анонимен

преди 6 години

През зимният сезон психиката на водачите трябва да се пренастрои. От високи скорости през лятото трябва да се пренастрои на ниски скорости през зимата. Когато пътя е заснежен мокър заледен се кара на ниска предавка с малко газ и скорост около 40 км в час. За тези които незнаят какво е ниска предавка ще кажа че това е трета скорост. Тази скорост ви гарантира че при отпускане на газта колата моментално губи скорост а след това само леко пипане на спирачката ви гарантира спиране без подхлъзване.

1

ре

преди 6 години

Какво ще демонстрират с автомобили със задно предаване???