44

anonymous

преди 6 години

София е най-пропадналата столица на държава в ЕС!Мръсотия, мутри, мутреси, корумпирани политици, крадливи бизнесмени, само с един ИТ-сектор не става!

43

ШИШО БАКШИШО

преди 6 години

Какво стана бре отворковци? Прочетохте ли днешната статия "Женска банда мутреси вилнее по улиците на София"? Май излязох прав а???? Заслужили са си боя и отворкото дето взима страна без да е видял какво се е случило и овцата дето е избягала от мястото на инцидента!!!

42

Анонимен

преди 6 години

и на мен скоро ми се случи, една мутра ме засече , набих спирачка и клаксон едновременно... оня ме настига на следващия светофар и ми се кара, че не можел да си чува телефона от моя клаксон..... май беше забранено да говориш по тел., докато караш, освен ако не си с hands-free, та хем ***, хем нагъл..

41

Жан Клод Ван Бам

преди 6 години

Ако беше помогнал с горещо желязо щеше да е доста поучително!

40

До Туск

преди 6 години

Брат, заинтересова ме. Кажи за колко го взе този taser и кой от двата е по-хубав? От Амазон гледам, че първият е към 500лв. Ако са двама нападателя как може да се обезвредеят? Нали има само 1 патрон в taser-а?

39

Анонимен

преди 6 години

До От Туск до 34зависи как го погледне съда. А при нашия винаги може да се прокрадне провокиращата мисъл, че след като не са те нападнали с тейзър, а ти си ползвал такъв, значи си искал да им навредиш чрез съзнателната употреба на техническо средство използващо ток с голям волтаж и т.н., и т.н., и следователно си превишил въпросните предели. Докато при вестника винаги можеш да се позовеш на силата на напечатаното слово и на последиците от срещата с него...

38

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

В нормална държава социалните служби веднага ще се активизират, за да установят дали има деца тази, която е избягала, но не се е обадила в полицията.Защото нейната постъпка е морално укорима и ако има деца, съществува голяма вероятност тя да им дава социопатно възпитание.

37

Покажете муцуните

преди 6 години

на биячите и колата им.Ако пострадалият не е запомнил номера на колата на онази, на която се е опитал да помогне, тогава журналистите да направят свое разследване. В района има много камери и няма да е трудно да се установи коя е тази, която е избягала от мястото, но не си е направила труда да се обади на полицията и да каже, че е в опасност човекът, който се е опитал да й помогне.После покажете и нейната физиономия и се опитайте да вземете интервю от нея. Питайте я защо е постъпила така.

36

Анонимен

преди 6 години

За да не превиша предела на отбрана, по всяко време трябва да нося: автоматично оръжие, пистолет, нож, бухалка, верига, тейзър и дори куче. И по преценка да ги използвам.Що за глупав закон? Или пък, ако някой влезе вкъщи немога да го гръмна защото не е го е извършил със взлом, а е предскочил оградата. Но има нож и пистолет. После България е най-бедната държава в демографска катастрофа. Ми напълно закономерно, дами и господа- всички бягат от тук.

35

Анонимен

преди 6 години

На старата ми кола клаксона не работи, затова не съм ял бой!

34

ШИШО БАКШИШО

преди 6 години

До 31И като му свирна, какво! Поне на бакшиша хубаво ли му беше, доволен ли остана!

33

От Туск до 34

преди 6 години

Не е за нищо. С гаечтия ключ има шанс да си превишиш правото на неизбежна самоотбрано. Колкото и тъпо да звучи, но това е закона. Докато с тейзъра нама такава опасност. В същото време ще получи урок да внимава повече.

32

Отговор

преди 6 години

До bluesky1 20 Щях да ти сложа плюс , но като прачетох последното ти изречение, разбрах що за стока си . И за това миняс.

31

Анонимен

преди 6 години

До ТускМа що си си давал парите за нищо?!! Всичкото става и с навит на руло вестник ... и гаечен ключ 56 в него

30

Иво

преди 6 години

До ШИШО БАКШИШОКлаксона се използва за ибягване на ПТП. Тъй като автомобила е засякъл жената. Тя предопреждава използвайки клаксона. Друг е въпроса защо излизаш от колата си като видиш някакви мутри да се приближават до нея.

29

Анонимен

преди 6 години

правилата в боя са прости:ако не можеш да ги набиеш, трябва да можеш да ги надбягаш.Мацката явно може второто, а нашият човек де е тръгнал. ;)

28

До Шишо

преди 6 години

Е точно един бакшиш днеска на сточна гара реши от лява лента да свие на дясно през мен.Или казваш вместо да му свирна, да го догоня и да го пратя в пирогов?

27

Анонимен

преди 6 години

Когато не си сигурен в себе не се меси там където ще хапнеш дръвцето. На няколко пъти ми се е случвало да се намесвам в подобни ситуации но разликата е тази че си знам възможностите. Тренирал съм джудо 5 години висок съм 1.90 м. Тежа 90 кг. При това положение тези двамата едрите от колата щях да ги пратя в пирогов за минута. А този от категория комар къде е тръгнал да се мири с мутри? Незнаели че можеше и да го гръмнат? В държавата на мутрите да се правиш на мъж не е много здравословно!

26

ШИШО БАКШИШО

преди 6 години

ДО АНОНИМНИК 28:Не приятелю! Не е нужно пътищата да се обръщат на сватбарска оргия!!! Клаксона не е играчка!

25

Анонимен

преди 6 години

ШИШО БАКШИШО, не издържа да ни покажеш про.стотията си, нали приятел?