94

Лисан къртача

преди 6 години

Доналд Тръмп е най-великия геополитик и стратег на нашето съвремие даже голямата му перука под нея има шахматна дъска ама малко му хлопа и ще изрине всичкия комунистически *** както никой не го е правил до сега. Доналд Тръмп е герой на нашето съвремие и лично настоявам веднага Бойко Борисов да му връчи "Орден Стара Планина" първа степен за борба с комунистическата прослойка и дано изрине и БСП както ще изрине мръсния дебелобузест пеликан.

93

ЧЕРИ

преди 6 години

До АнонименТРИ МИНУТИ И ТИШИНА.ЯЗЪК ЗА САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ.И ТРЪМЧО НА ВОДНО КОЛЕЛО. ПЛЯС, ПЛЯС ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Е, ще има развръзка. Сега лази по нервите на грухчо. Самолетоносачите са там. Само чакат заповед. Другото е три минути.

91

Не бойте се

преди 6 години

Световното правителство в сянка на илюминатите ще сдобри Тръмп и Ким и те ще станат "приятели".

90

до 101

преди 6 години

Допитване относно Северна Корея беше вече проведен преди 2 месеца и изхода от него беше че Американския народ не Одобрява превантивен удар но ако Северна Корея първа упражни агресия тогава Американския народ оправдава Ядрена Атака срещу СК

89

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 9 Правилно мой човек. Бълха с граната не се убива.

88

Така е

преди 6 години

До Ангел 98 Ангеле , да си представим че Кимчо удари Ню Йорк с ядрена ракета. Дали Тръмп ще предизвика референдум дали да отговори? Я си помисли пак. С излитането на ракетата е прихваната и свалена и тогава на Кимчо дупе да му е яко Ще го намерят ,дори да е умрял.Жалко за измъчения северно корейски народ. Както винаги народа ще го отнесе.

87

Ангел

преди 6 години

В Америка всяка година има по над 300 референдума които се провеждат заедно със Президентските ,Щатските или Губернаторските избори.Американците всяка година се пръскат да гласуват или избират нещо.Гласуват за всичко.Като на пример как да се харчат данъците им.При тях понятието " Власт на Народа" не е изсмукано от пръстите на като при Нас и в по голямата част от света а е напълно вярно!Само Американския народ може да даде зелена светлина за война и никой друг!!!

86

Анонимен

преди 6 години

До АнгелВсичко това от американския народ ли го знаеш? Наистина звучи добре, но кога ли го питат който и да е народ за нещо? Може би само на изборите и то далеч не във всички страни.

85

Ангел

преди 6 години

Отново безочливи ЛЪЖИ срещу Тръмп.В Америка само Американския народ може да започне ядрена война и Само той може да я спре.Така е измислена системата там че е невъзможно да има диктатура и 1 човек било то Президента да взима еднолично такива решения!!Американския Президент е просто оръжие в ръцете на хората.Те решават кога да натиснат копчето а Президента е длъжен да се подчини! До сега в историята НИКОГА не е имало случай на Американска агресия без желанието на народа и няма и да има!

84

анонимен

преди 6 години

Ни акъл,ни образование,ни пари,

83

Анонимен

преди 6 години

Япония и Ю.Корея са в ръцете на КИМ. Така, че те ще срат тръмпела със сигурност.

82

Анонимен

преди 6 години

До хаТръмп няма да започне ядрена война. Това щеше да е Хилари.Тази мантра я чух за първи път от библиотекарския институт.

81

Анонимен

преди 6 години

От вестник Вашингтон пост са се постарали да преброят колко лъжи и противоречиви изказвания е направил президент Тръмп. Общото им число е 1628 или средно по 5.5 на ден. Господин Тръмп ще вземе да бие рекорда в тази дисциплина на господин Борисов.

80

ха

преди 6 години

Тръмп няма да започне ядрена война. Това щеше да е Хилари.

79

Анонимен

преди 6 години

Изпитвам съчувствие към него от чисто човешка гледна точка,със сигурност не му е леко,ама никак,получава удари и от свои и от чужди.

78

Додо

преди 6 години

"...каза бившият шеф на Пентагона Уилям Пери, който оглавяваше министерството в периода 1994-1997 г. по времето на президента Бил Клинтън."==============ЯСНО.

77

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се опасявам за псисическото здраве на тези които пишат тези статии.Кой ви наби в кофите че Тръмп иска да започне ядрена война? Ако въобще има нападение на СКорея то ще е с конвенционални оръжия. САЩ ги имат много и много яки и ще направят най големия паркинг на Света от СКорея.

76

Анонимен

преди 6 години

Само тов. ВВХутин би могъл да го спре.Нъл тъй?

75

Стамат

преди 6 години

Как така никой? Хилари може :-D