13

Глупости

преди 6 години

Това са ни наложени царе от вън без българска кръв и с цел да налагат интересите на запада.Само Борис от тримата е достоен за уважение.

12

Анонимен

преди 6 години

Вараварите вече говорят за взривяване,щото е по-лесно,отколкото да се реставрира.На запад реставрират всичко от нищото и си го пазят,поддържат,защо ние да рушим историята си?И нашата сграда е такава,една стена не разрешават да преместим,щото сградата била построена по образец както е бил плана в миналото.Или ако мръднем стената,след напускане трябва да я върнем както е била или да платим сумата и върнат стената където е била.И държавата им плаща за поддържане и построяване на такива постройки.

11

То6

преди 6 години

БРАВО 12-ти, ДА СЕ ВЗРИВИ !!!!!!

10

Да се взриви

преди 6 години

Да се взриви както Мавзолея, защото навява лоши спомени от царуването на престъпните Кобурги!

9

Alex

преди 6 години

До АнонименТова се нарича културна политка, нещо което отдавна няма. Капитала е селективен и той се инвестира само там където има възвращаемост. Култирното наследство е отговорност, която се носи от всички институциите са задължени от общството да го опазят за следващите поколение. Затова се изисква политика и съзнание и ако има инициатива, то това е един последен опит да се спаси от изчезване още един артефакт от България, която започва да заприличва на поле, през което са минали скакалци.

8

до 8

преди 6 години

Защото лъжеш. Гарага е в това състояние, именно защото не е поддържана никога-вклч и по времето на Тодор Живков.

7

до 3

преди 6 години

Естествено, че така ще направим, а на теб какъв точно ти е проблема ???????????//

6

Анонимен

преди 6 години

скоро бях в чужбина и там ни показваха как старите крепостни стени с бойници старите цигарени фабрики и т.нат днес са превърнати я в Галерия в детска градина като отвън е съхранена старата архитектура вътре разбира се модернизирането .Пътувам у нас с влак и виждам не една такава ж.п гара символ на разрухата и загиването на нашата държава

5

Анонимен

преди 6 години

По-зле е и от турско.

4

Венета

преди 6 години

Превърнахме се в дърво без корени.

3

Анонимен

преди 6 години

На който му е скъпа тази постройка да се погрижи за нея - стига с просташки мързел и безотговорност. Не ми харесва, ама някой друг да го оправи, защото аз много зает да се оплаквам, соча с пръст и да си бъркам по дупките. Да ви имам и смешна "инициатива" - ако действително ви е грижа, ще поиската концесия, ще си реставрирате със собствени средства ще я направите туристическа атракция.

2

Гараджията

преди 6 години

Българска му работа.Това ако бе в родината на царската фамилия,Австрия нямаше да е в такова окаено положение,а щеше да бъде като музей!

1

Анонимен

преди 6 години

И какво от туй, комунистите може и да са взривили една църква може и да не са, ама демократите взривиха цялата държава.