155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 191"Само лустрация" на калинките начело с асфалтаджията!!!

154

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ момента няма по-добри от ГЕРБ и БорисовСериозно ли, да не си от 80-те процента?

153

Анонимен

преди 6 години

В момента няма по-добри от ГЕРБ и Борисов, които да застанат начело.Това е.Няма кой друг!

152

Анонимен

преди 6 години

Само лустрация

151

Анонимен

преди 6 години

Нинова няма как да оправи България.Стига с тва БСП(К) 2017-та сме.Не харесвам и Герб също,но на този етап това е положението.Народа го е избрал,ще си го търпи.Трябва да се избира от по-малкото зло.Стига с този соц.България е модерна държава.

150

Анонимен

преди 6 години

Нинова е с болен мозък...

149

Анонимен

преди 6 години

2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.ТОЙ ОБЕЩА да криминализира деянието "Обида на Борисов" като углавно престъпление.На въпрос от Беновска (радио К2), ЗАЩО ДОСЕГА не е направено, Борисов отговори, че нямал достатъчно екпертиза.

148

Маричков

преди 6 години

Поздравявам всички във Форума с песента:АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА

147

Анонимен

преди 6 години

До Така еДенем сините"***" работят върху битието си , а червените драскат простотии по форумитеТака е , сините работят върху битието си зад вратата на парламента, герберугите работят покрай вожда си ,патриотарите въртят опашчици около него, а червените се надяват 80-те % да ги разберат.

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Колкото и да я пазиш.Нинова лошо и се.пише.Много съм вътре в нещата тя не разбра катастрофите са предупредихме, щемстане по-лошо. Няма да се спре санировката ние в нашия край знаем да уважаваме Борисов.

145

Огнян Минчев - цитат

преди 6 години

Очевидно Борисов има безспорни качества на ръководител, което личи от процъвтяването на охранителната му фирма ИПОН, особено в последните десет години. Също така безспорно е, и той самият е наясно, че няма екпертиза в интелекта и в дебат с Нинова ще стане за смях. Но Нинова в крайна сметка ще загуби войната с Борисов, тъй като той със сигурност ще я пренесе на улицата, където ловко може да използва пищова и бухалката - два политически инструмента, с които Борисов борави с експертиза.

144

Анонимен

преди 6 години

До народна мъдрост"Луд умора няма! Става дума за една."---Така е. То и ЕДИНИЯТ няма умора да ръси "бисери".

143

Анонимен

преди 6 години

До Така е"Вземете пример от Бойко , любимец на народа.Така ли е ? Така е...!"---Така е! Целият народ иска ДА ГО "ЛЮБИ", не само кметът на Сандански. -:)

142

Анонимен

преди 6 години

дрОгарката от с. Крушовица имаше възможност да се прояви като отговорен държавник, като оглави НС и така да покаже управленския си потенциал, да види населението, щом като има мераци за власт, има ли способност да упражнява властта. Тя обаче педпочете да се изявява като една махленска кавгаджийка. Слаба работа, смешна и жалка!

141

Анонимен

преди 6 години

Мили Герберастчета, имате право и задължение да обичате Вожда Си.И да Го хвалите.И да го защитавате, защото Нинова го страхува, а той няма експертиза да говори с нея.Само не му се опълчвайте, че знаете кво стана с Мишо Бирата, с Миро Шпека, с Чакъра и другите дето аз ги не знам, *** вие си ги знаете.Слушкайте. Тва е. Вожда има нужда от вас, за да не го нарочат за диктатор, какъвто той всъщност Е.Живков така навремето си имаше БКП.То сега същите са в ГЕРБ, всъщност.

140

Анонимен

преди 6 години

2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.На плах въпрос от заблудил се чуждестранен журналист, ЗАЩО необосновано обижда Народното Събрание, Борисов гневно отговори, че затова е виновен Станишев и Костов.

139

Шегечка

преди 6 години

Бойко към Корнелия: Боли ли те ? ДА. Да го извадя ли? НЕ

138

Анонимен

преди 6 години

Нинова: "питам защо заради него се подлагате на това унижение, нямате ли достойнство"И аз питам защо Нинова заради Решетников, Путин и Русия подлага на такова унижение България, няма ли поне малко национално достойнство?

137

Така е

преди 6 години

Борисов ги направи на луди тия от БСП.Перкулясаха от злоба, че кокала не е при тях. Но с лъжи и проста..на власт не се взема.Вземете пример от Бойко , любимец на народа.Така ли е ? Така е...!

136

Анонимен

преди 6 години

Тамън сега Антон Кутев ще може да пише по форумите за русофилия, Русия, величие, Путин, слава и т.н.