306

Дедо Геле

преди 6 години

Това,че Московските татари се изложиха за пореден път изобщо не е новина.Мен по скоро ме интересува друго.Нали уж в България няма цензура-Да ама не.Например много ми е интересно защо НОВА ТВ в обедните си новини съобщи за излагацията на московията,а във вечерните новини вече нямаше нищо.Също така ме интересува и защо никоя медия не споменава и дума за това,че израелските ВВС правят за смях цялата Руско-Сирийска ПВО.И това ако не е цензура или автоцензура не знам какво е.

305

Анонимен

преди 6 години

Във вторник в късните новини руския външин министър направи изявление, че САЩ помагат на ИДИЛ. В сряда рано сутринта, още в тъмно, то вече е осъзнал грешката си и се е извинил. Първото го чух лично, но второто още не съм го открил. Подозирам, че няма и да го открия, защото изобщо не се е случвало.

304

Боби

преди 6 години

До Анонимен 330Ано Умни "Лъжата, кражбата, убийството - това е типичното поведение на Москва"Хайде кажи ми за коя столица на коя страна за кое правителство това не се отнася в по-малка или по-голяма степен?Ако не можеш да отговориш защо пускаш тоя СПАМ в ЕФИРА?

303

Боби

преди 6 години

До русия=джудже 319Айде поредното тролене20 000 или 19999 или 20001 кое е по-вярно?Хора като медиите ви набият в главите нещо (а в медиите работят няколко умни и множество посредствени хора които повтарят като папагали каквото им кажат умните хора) ЗАЩО НЕ ГО ПОСТАВЯШ ПОД ВЪПРОС? ЗАЩО ТЕЗИ И ТЕЗИ МЕДИИ ВИНАГИ ГОВОРЯТ ИСТИНА МАКАР ЧЕ ЕЛЕМЕНТАРНО ГИ ХВАЩАШ В ЛЪЖА И СЛЕД ТОВА ПАК И ОТНОВО ИМ ВЯРВАШ?

302

Анонимен

преди 6 години

Така и така 80% са к..рви и алко...ици ,ся че се излагат всеки ден, не е кой зна какво.

301

Анонимен

преди 6 години

Лъжата, кражбата, убийството - това е типичното поведение на Москва.

300

Анонимен

преди 6 години

Руснаците се изложиха, ама бързо и удобно се забравят публикуването от САЩ на видео игра с обвинения за руски атаки. Тогава си мълчаха , пък сега "скачат" , което ни най-малко не оправдава руснаците ?!!

299

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е лъгала и крала.Всичко и за всичко.

298

Анонимен

преди 6 години

Кой открадна парите от К.Т.Б. кажете Не ни занимавайте с 9 Септември, 10 Ноември

297

боклука на човечеств

преди 6 години

Кат Русия няма друга,тъй смешна на света..ха.ха..ха

296

Анонимен

преди 6 години

321 Не си паметлив а зомбиран от кремълската пропаганда , точно тя ти втълпява подобни щуротии

295

Паметлив

преди 6 години

До русия=джуджеКолко ССА са "умерени" можем да съдим по делата им,които са сериозно представени в нета.Нещо не видях да се срамуват от рязането на глави и похапването на сърца.Напротив-хвалят се!Включително и с обез.главяването на 13-годишното момче.Ама културни особености,дето се вика.Но това е нищо в сравнение с тясното сътрудничество с Ал Кайда.Така че напълно заслужават бъдещата си участ.А за нас е важно просто да не ги допускаме на територията си-умерени,неумерени,както и асадисти!

294

Анонимен

преди 6 години

За Москва злото е начин на съществуване !

293

русия=джудже

преди 6 години

До БОБИ :Стига си писал глупости бе ,русофилче.ССА били радикални ислямисти...Кой го каза това ? Терориста Асад който уби над 200 хиляди човека от своя народ или лилипута Путин ?

292

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от тези групировки са РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ КОИТО ИСКАТ ДА ВЪВЕДАТ ЗАКОНА НА ШЕРИАТА В СИРИЯ ....Радикалните ислямисти са ИД, докато тези са просто мюсулмани неподкрепени диктатора Асад. Като такива е нормално да спазват шериата, който е правна система от разпоредби на мюсулманите и относно мюсулманите.Не вярвам да си толкова ограничен, че да очакваш мюсулмани да искат да въвеждат църковното апостолическо право и 85те апостолски канона, нали?

291

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ и "умерената опозиция" са си рожби на янките. Само че на терен им мина котка път. Войната в Сирия е към своя край, и Асад си е все още начело. Смешни са исканията на щатските дипломати да бъде "свален", след всичко станало. Москва не вярва на сълзи.

290

Анонимен

преди 6 години

Представете си само когато е бил дете Президента с име на дамски полов орган и ръст на джудже на какви подигравки е бил подлаган. Естествено че в последствие е развил болни комплекси на величие. Та от такъв комплексар може да се очаква всичко.

289

Анонимен

преди 6 години

Ще подкрепяш и защитаваш Идил, а?Тази вечер шест руски Ту-22М3 нанесоха групов масиран бомбов удар по терористите край Ал Букемал.

288

Боби

преди 6 години

До русия=джудже 11 продОтносно ССА - Голяма част от тези групировки са РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ КОИТО ИСКАТ ДА ВЪВЕДАТ ЗАКОНА НА ШЕРИАТА В СИРИЯ - Това е ФАКТ нали?В Държава където властва закона на Шериата ЗАПАДНАТА(а и нашата в България) ПРЕДСТАВА ЗА ПРАВА НА ЧОВЕКА ОЗНАЧАВА НИЩО - ЗИЛЧ - НЕНТЕ Значи имаме Светския Диктатор АСАД който позволява в Сирия да живеят всякакви националности и да се изповядват всякакви религии!!!СРЕЩУРАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ които искат да въведат Закона на Шериата !!!

287

Боби

преди 6 години

До русия=джудже 311Кой достави СТОТИЦИ ПУСКОВИ УСТАНОВКИ и неизвестно колко ракети за Комплексите ТОУ-2Б? Това е комплекс който може да изтърбуши почти всички видове бойни машини воюващи в Сирия. Производство ИЗКЛЮЧИТЕЛНО само за САЩ.Кой воюва с тези комплекси? ИД нали? Радикалните Ислямиски групи от тъй наречената "Свободна Сирийска Армия"и това е черешката на тортата.