6

Rakia

преди 6 години

Ракията намалява имунитета,чесъна подобрява имунитета заради съдържанието на селен.Но нищо не може да ви предпази от грип,освен ваксина,липса на контакт с болен или заразен от грип,качествена маска и добра хигиена т.е измиване на ръце със сапу'н или спирт.Пенсионерите по-рядко боледуват от грип заради намалените контакти с др. хора,но когато боледуват винаги заболяването протича с усложнения и купуване на скъпи лекарства,а не чесън,ракия,сланина ИДР.Пожелавам на всички да са здрави и да няма грип

5

Георги

преди 6 години

По 300-400 грама твърд алкохол по желание и нищо не ви лови.

4

Стамат

преди 6 години

Шляпнете си една ваксина против грип. ПОсле една против диария и цяла зима ще чуруликате :-D

3

бай Петко

преди 6 години

Дългосрочна превантивна мярка, освен чесън, лук и чист въздух, на ден по 100-120 гроздова с прясна салатка от зеле с моркови, е естествен антибиотик, и вече 70 год не знам какво е това аптекарски антибиотик ! Един пенсионер не замирише ли на чесън не може да е никакъв пенсионер. Живи и здраве и наздраве !

2

Анонимен

преди 6 години

Без да погледна и 1 дума от статията, сигурен съм че е агитация за ваксинация :D Що па не написаха нещо "яжте чесън, мед" или "движете се повече и на открито"? Ааа, щото чистият въздух не се продава в аптеките.

1

Анонимен

преди 6 години

Ваксинирах родителите си ,но пак се разболяха,болки в мускулите,главоболие ,отпадналост,хрема,кашлица..после два антибиотика един след друг,сиропи,капки за нос и други лекарства и пробиотици за около 200 лв,така,че добре сте отработили създаването на вирусите в лабораториите,нито капките прополис,нито качествената храна,нито плодовете и зеленчуците и разходките навън ги предпазиха!