9

Анонимен

преди 6 години

Още един от съюзниците на *** падва в борбата с империализъма ахахаха.Кой е следващия?Ташунко ?

8

Анонимен

преди 6 години

До Гошо...***"Явно армията ни,съвсем умишлено е доведена до такова състояние,да не може да вземе нещата в свои ръце и въдвори ред."Tи май си нямаш представа какво представлява БГ армията. Може да затънеш до уши в простотия. Виждал съм с очите си как работи частен бизнес и как работи БГ армия. Оказа се, че какъвто и частен бизнес да е, дали малък, среден или голям, във всички ситуации работи по-добре от БГ армията. Там само ходят "на работа", не работят.

7

bolbov

преди 6 години

И тук,а преди това в Москва армията трябваше да се намеси и да спаси народа от престъпници докопали власт.Колко страдания щяха да ни бъдат спестени.

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Щом и в Зимбабве имат силна армия,способна да вземе власта и въдвори...ред,къде сме ний с нашата пишман...демокрация,даваща свобода за действие на рояци наши и чужди мошеници,обезкостили държавата.Явно армията ни,съвсем умишлено е доведена до такова състояние,да не може да вземе нещата в свои ръце и въдвори ред.Така че африканците са много по...напред от нас,по възможност обществото да реагира...адекватно.

5

Анонимен

преди 6 години

А нашите военни къде са?

4

Анонимен

преди 6 години

управляващата партия "Африкански национален съюз на Зимбабве - Патриотичен фронт"AАХАХАХХАХА!!! И там си имат "ПФ", обаче съм сигурен, че там "патриотите" по-добре знаят какво е да си патриот, отколкото нашите "патриоти".

3

Анонимен

преди 6 години

То и в бг Бойко взима власта след честни избори

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че бабите на българските военни фърлят пачки и злата към ало апашите, няма причини за безпoкойство .Прстъпноста е ликвидирана и следим фейса дори можем да омажем некой паметник със свастики за да имаме причини да си висим във фейса А според премиера във парламнента се търгува със дрога, а главния прокурор си бърка във дупката.

1

Анонимен

преди 6 години

Щом престъпниците са около големият приятел на Путин и Москва Роберт Мугабе значи че 93 годишният падруг на Русия съвсем е изпифкал. Явно престъпникът е 50 години по-младата му жена която най-старият комунист русофил в Африка Мугабе подготвяше за своя заместничка.