39

ДО 43

преди 6 години

Защо ги гониш от земите им? Те живеят от векове там. Това е тяхната земя и земята на дедите им. Тяхно право е сами да решат къде да живеят.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Не! Сърбите за пореден път показват, че не искат българите. Никога не са ги искали. Защо? Те си знаят.Друго се чудя- като знаеш, че не си желан някъде от някого, защо ходиш там? Защо се набутваш, където не те искат?Там живеели българи. Щом са българи, да се върнат в Бг. Родината им ще ги приеме. Ако искат да останат в Сърбия, ще ги лекуват сръбски лекари.

37

сс

преди 6 години

България е уникална държава, скарани сме с Румъния, Сърбия, Гърция, Македония...всеки да си прави изводите

36

бай иван

преди 6 години

До ТолерастияТоя мач България вече го игра след първата и втората балкански войни, след първата световна и последвалата спогодба "Моллов-Кафандарис". Стига вече обезбългаряване !!!

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА ние сме нормален ген, че дадохме коридор на НАТО, за да им съсипе държават за нищо. Разбирам сърбите и считам, че нямаме право да им се сърдим.

34

Анонимен

преди 6 години

Сърбите за поред път доказват че са вреден ненормален Ген

33

до Толерастия

преди 6 години

Искаш да ги приберем тук, но това е и целта на сърбите. Обезбългаряването на тези земи автоматично изключва бъдещи претенции от страна на България, към чисто български, несправедливо отнети територии! Турция и не помисля да прибира етническите турци, даже ги насърчава към голяма раждаемост по местопребиваване. Защо ли?

32

Марина

преди 6 години

До радевНе може наи -бедната и без правила държава да бъде каквото и да е !А тия т. н . 'патриоти "/по Ботев /да се погрижат да изпълнят обещанията ,дадени преди изборите .

31

До 33 вин

преди 6 години

Благодаря за изчерпателния и коректен отговор.

30

Толерастия

преди 6 години

Колко пустеещи села има у нас. Дайте им на тия хора статут за постоянно пребиваващи в БГ. Да нямат право да излизат в чужбина, но да работят тука. И примерно ако се роди дете тук, то да има български паспорт. Нали все ревем за демографска криза. Сещам се също за бесарабските българи. Тия хора, а и не само те са повече българи от доста от живеещите тук.

29

Вин

преди 6 години

до 32 Въпреки несериозно зададения въпрос ще ти отговоря. Така ме наричат доста приятели, защото приличам на герой от един много стар филм-Великолепната седморка! Сега доволен ли си?

28

До 30 преди

преди 6 години

Кво е тва "вин" ?

27

Анонимен

преди 6 години

Това е чиста , умишлена провокация от наши безмозъчни софииски евроатлантици. Такива са подпалвали военни конфликти.

26

Вин

преди 6 години

Някога Стипе Месич ми се струваше доста краен в изказванията си срещу сърбите. Сега разбирам, че е бил прав!

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва ло е сърбите да ги осъдят и затворят за 3 години ама са почти като нас та са ги пуснали.

24

До 28 Ето

преди 6 години

Е, кво ето ? Всека държава си има закони които требва да се спазват. Като нашта държава е разграден двор тва незначи че и Сърбия е такава.

23

Ето

преди 6 години

Историята е доказала че сърбите ВИНАГИ проявават негативно и враждебно отношение към българите. Нищо добро не можем да очаквоме от тях.

22

карина

преди 6 години

Като се замисля каквато е нашата Северозападна България такава е и сръбската Североизточна. А какво искаме да докажем или покажем като сме изпратили лекари там ???

21

Анонимен

преди 6 години

До Незаконно разбира сеАко ти дойде лекар на гости и ти поискаш да те прегледа това също е незаконно според твоята русофилска логика. Щеше да е незаконно ако бяха вземали пари.

20

Ташак Булгаристан

преди 6 години

Вие мразите всички и всички мразят българите! За второто съм абсолютно съгласен.