177

Анонимен

преди 6 години

До FateРоби в Европа няма има в Русия където минималната заплата е 200 български лева. И същия този глу пав пиян руснак ни обяснява колко е зле България в ЕС и как щели да сме добре в евразия.

176

Ангел

преди 6 години

Оооо Плевня !!! Ти си свещенно пр.ост!!!!А когато Американците подслушваха Меркел и половината Европейски лидери преди 2-3 години.Тогава мълча!?!?!Информацията е най-ценния ресурс и оправдава всякакви средства за постигането и! Всеки които може да си позволи да шпионира на това ниво е Национално Предателство срещу държавата си, ако не го направи!!!Ти ако можеш да шпионираш политическата класа няма ли да го правиш! ***!

175

Анонимен

преди 6 години

Абе защо се дава думата на това продажно антибългарско същество ?

174

Анонимен

преди 6 години

Не трябваше да чета тази новина. Знаех си че щом е свързано с това противно и продажно мекотело, ще ме накара да ми се обърне стомаха. Така и стана. Бивш подмазвач на БКП, сега магически превърнат в господин "Евроценности" просто отвратително. Той говори за националните интереси. Той който работи против тях. Ордена "Стара Планина" които даде на шефа на НАТО, беше в голям интерес на страната а?? Или всичките ти слугински изцепки. Програмиран генетично да бъде ***. Срам за България.

173

Анонимен

преди 6 години

Сл. рравителство и за 3-4 месеца

172

Мнение

преди 6 години

Каква тренировка? Те направо си назначиха Румен Радев. Ама и Радев взе да се усеща , че нещата не стоят така , както си е мислил.Май и тук Путин губи ,както със САЩ.

171

Анонимен

преди 6 години

А когато взимат от хората със задна дата е продуктивно? Защо не възропта когато Дянков наложи данък върху лихвите със задна дата. Защо изобщо има давност на престъпления? Как данс установи, че хакерите са Руснаци? То е ясно, че на запада не му трябват хакери. Той си има политици като Плевнелиев и компания. Преватизират, обират, маниполират, но променят законите, за да не са хакери и престъпници.

170

Анонимен

преди 6 години

Това с фирмите в Германия е параван според мен. Парите са от друго място. Тази история е за широката публика.

169

Анонимен

преди 6 години

След тези твърдения на президента, поне десет руски *** са преминали в по-добрия свят задушени от злобата, която питаят към Плевнелиев.

168

Дедо

преди 6 години

Какво стана с това момче взеха ли се с американският посланник или още се крие в гардероба?

167

И са успели!

преди 6 години

Като гледам - бръкнали са му чипа...

166

Fate

преди 6 години

Разправят че по поръчение на поробителя продавал българи за строителни роби в Германия. Така направил пачка

165

раде

преди 6 години

бойко е виновен , че назначи този за президент

164

Рогоделиети се прави

преди 6 години

този тиквораст зе да става много активен в посоката АНТИБУДКО.тоя го ползват да разбие ГЕРБ. А ГЕРБ той мрази защото когато спечели презо-изборите бат Бойко демонстративно го попляска по челото където Юлето бодна луковиците за пролетните му хорни

163

Петърчо

преди 6 години

Явно имало нещо добро от това че Радев стана президент. Така де добре е че този *** вече не е. По-добре да си мълчиш и всички да мислят че си *** отколкото да тресеш глупости и да разсееш съмненията. Сега е пределно ясно защо Борисов си го избра него за тази позиция. Каквото щете говорете за Първанов но не може да се отрече че изправяше на нокти Борисов и това на въпросния хич не му харесваше. А този само изпълняваше заповеди и ръсеше глупости. Какво повече да иска от него Бойко?

162

Б

преди 6 години

пак ни го извадиха този глупав и жалък слуга на САЩ и мерзък предател на България и Българския народ

161

anonymous

преди 6 години

Фашиската хунта в Украйна , инсталирана на власт с мръсните пари на Сорос, избива руски деца и жени!Освен това забраниха да се учи БГ-език, не само руски!

160

Анонимен

преди 6 години

Путинова Русия води не обявена война срещу Украйна и избива славяни в Донбас.

159

Анонимен

преди 6 години

По думите му след получаването на доклад от службите той е свикал КСНС, на който "всички други български политици се затвориха, не казаха нищо"Интересно нашите политици са толкова смели когато трябва да плюят по съюзниците си, а в същото време стават като мушици пред найшият главен враг Русия. На кого са нужни такива политици? Естествено само на Москва. По същество кибер нападение на държавна структура си е чист акт на обявяване на война. Т.е. Русия ни е обявила война а мишоците мълчат.

158

Анонимен

преди 6 години

Руските мухъли да слушат какво им казва един умен българин, а не да папагалстват за чехли и овчарки и да лижат наcpани руски зaдници.