23

Анонимен

преди 6 години

Ей оня в ляво зад Тръмп Макмастър той е виновен за санкциите, той е виновен че не разрешава на лапацалото Тръмп да обещава небивалици на Путин. Той провали историческата според казионните руски СМИ среща Тръмп-Путин.

22

Анонимен

преди 6 години

Ало,само сделкатаза Боингите да осъществи е предостатъчно!Колко души са виждали 300 самолета един до друг?За друго да не говорим!Само на Кимча да не се връзва!

21

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е льош човек. Наложи алименти, контрибуции и тежки репарации на светата вода ненапита тов. Путин и неговата маркирана чрез препикаване територия Русия и сега не иска да ги отменя като се оправдава с Конгреса.

20

Анонимен

преди 6 години

Тръмп си приписва чужди заслуги. Фантастичната работа я свърши Путин.... в тоалетната в Дананг.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Аз не ползвам нито една руска технология в ежедневието си и в бита, защото просто няма такова животно под слънцето "руска технология". Като си толкова умен и надъхан по руските въпроси, посочи ми поне една руска технология която ти или твоите приятели и познати ползват в бита си. Руснаците имат техноллогии само в областта на шантажите, рекета, подкупите, корумпирането, пиенето на радиоактивен чай и убиствата в гръб. С това май се изчерпиха всички руски технологии.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19ха-ха-ха руски технологии. Бегай да сечеш дърва на руския авиоНЕДОносец "мичман Кузя" че са закъсали с горивото.

17

Анонимен

преди 6 години

Не ми и трябва "акъл" - турцизъм.Имам си ум предостатъчнои зная какво говоря, за разликаот такива екзперди като тебна няколко ракийки.

16

Анонимен

преди 6 години

Русия има не само голяматеритория с много ресурси,но и много замразени технологииот времето на СССР, които сегавади като фокусник предсмаяните западняци и гипоставя бързо в мат.Още повече, че това са военниразработки, които носятведнага приходи и влияние.

15

Анонимен

преди 6 години

Не бих посъветвал Русия дакупува тези дългови хартийкидокато конгресът не сваливсички санкции. А дотогаваРусия ще въвежда огледалноконтрасанкции - ракетнидвигатели, титан и т.н.

14

Анонимен

преди 6 години

Кравар за тази мошеническапасмина звучи като комплимент.

13

Анонимен

преди 6 години

До До 7Де да беше така, ти щеше да си най-щастливият човек. Китай си продаде дълговите хартийки които само полуделите русофили ги наричат така а иначе са си Американски Ценни Книжа (АКЦ) демек бързо ликвидни пари. От 2-та трилиона през 2010 година останаха малко повече от 800 милиарда долара АКЦ притежание на Китай. Най-големия съдържател на АКЦ в момента е Япония и продължава да купува АКЦ. Защо ли? Само полудял от злоба русофил може да обясни защо.

12

Анонимен

преди 6 години

Вашингтон е обзет от тихапаника.

11

Анонимен

преди 6 години

Ние не можем да даваме оцинки на Президента на САЩ , но този ми се вижда по свестен от Баракчето . Бял и образован мъж станал милиардер , явно е и кадърен .

10

До 7

преди 6 години

Китай ще плаща за газта с американски дългови облигации. Демек с хартийки, а ще получава истински продукт. Което ще рече, че ролите са разменени. Краварите скоро ще работят за паничка ориз.

9

Анонимен

преди 6 години

Отиде да се моли на Китайи се върна с празни ръце.Ето това е свършил шоуменътно естествено ще замажатситуацията с лъжи. Важнитепромени стават бавно и незабелязаноУмните, а мъдрите още повечеса забелязали вече ставащотопо света, а то е че световнотогосподство се изплъзва всепо-осезаемо от ръцете на сащи отива в Китай и Русия.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Не си вярваш и ти ама има и такива .

7

Анонимен

преди 6 години

Тръмп свърши наистина фантастична работа. Накара Виетнам да се откаже от сделката с кьопавите руски хеликоптери и да подпише сделка за закупуването на 200 американски хеликоптера равняващи се на няколко хиляди руски по възможности и огнева мощ.Накара Китай да се откаже окончателно от руски газ и да подпише сделка за 243 милиарда долара за доставка на втечнен газ от Аляска. Като за целта ще бъдат построени няколко терминала с финансовото участие на Китай в Аляска на обща сума над 40 милиарда дол

6

Анонимен

преди 6 години

А джуджето какви ли ги е вършил?

5

Анонимен

преди 6 години

Гадните Американци се месят във вътрешните работи на Русия по целия свят.

4

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК ЧОВЕК, ВЕЛИКА СТРАНА