123

Европа?

преди 6 години

Баце, Европа отдавна няма думата в нито една държава от близкият изток. Като цяло, Европа остава регионална сила. Щатите, Русия, а в бившите османски територии Турция. Това ще е света в бъдеще.

122

пенко

преди 6 години

Започвам да вярвам ,че в един момент / в "шибанярск.я" правен факултет на СУ / ще се изучава РОМСКО ПРАВО ...сиреч "ПРАВОТО Е НА СТРАНАТА НА ПО-СИЛНИЯ!" -дори и "по-силния" да е временен !!! НИЕ ДОРИ НЕ ИЗБИРАМЕ СЪДИИТЕ /иШЕФОВЕ/... КАКТО ПРИ "ПАРТОКРАТСКАТА ДИКТАТУРА" -... КАК СЪДЯТ ВИНОВНОСТ /-БЕЗ ДА СА ИЗБРАНИ/ -УМ НИ МИ ГО ПОБИРА!!! НАЗНАЧЕНИ СЪДЛЬОВЦИ И СЪДЛЯРКИ ЗАВЪРШИЛИ "ПРАВО" ...И "НЕЗАВИСИМИ"... И БЕЗСМЪРТНИ !!! ЗаПлАтИтЕ иМ !!!!!!

121

анонимен

преди 6 години

САЩ забраниха 3 руски проекта в България, сега ставаме енергийно зависими не само от Русия и Запада, но и от съседните страни.Енергийна дупка ставаме, ако не купуваме ток от Турция и Румъния без АЕЦ-Белене.Кунева и за народен съд , и не само тя.

120

anonymous

преди 6 години

Заради некадърното БГ-правителство и ГЕРБ , България е разделена на прозападна(на САЩ, Франция, Англия, Германия), турска и руска сфера на влияние!Купувайте руска газ с турска надценка сега, не разбирате ли че сте за затворите,турците ще се развяват коня сега с тия 2 турски партии-ДПС и ДОСТ???

119

анонимен

преди 6 години

ЕС е разпадаща се масонска организация, Борисов ще се моли сега на Ердоган за някакво хубче за да купуваме пак руска газ от Путин!

118

киреза 70

преди 6 години

БОКООО ЕВРОГЕМСКИЯТ СЪЮЗ Е НА ОНИЯ НЕЩА НА ПУТИН И ЕРДОГАН.....ТЕ НЕ ПИТАТ ТИКВИ И ТЕХНИТЕ СЕМКИ....КАК НЕ ГО РАЗБРА КАТО ТИ ПИСАХ ЗА УМРЕЛИЯ НАБУКУ....ПИСМА ОТ ОНЯ СВЯТ НЯМААА....ЗАРАДИ ТУПАНЕТО ПО РАМОТО ТИ ОТ НЕГРОСОТО,С КОЕТО ТАКА СЕ ХВАЛЕШЕ,СЕГА ВМЕСТО ЮЖЕН ПОТОК ИМА ТУРСКИ ПОТОК.....ТИКВООО НЕДОВТАСАЛА....И ТУРЦИЯ ЩЕ ДИКТУВА ЦЕНАТА НА ГАЗА....ПФУУУУ ТИКВИ И ТИКВЕНИЦИ....

117

( '_' )

преди 6 години

За близо 30 години демокрация , хората в България, които имат малко свободно пространство в харддиска, би трябвало да проумеят ,че ЕС е място , където ,,държави'' като България ,Румъния ,Украйна и т.н. в момента са протекторати(територии , които се ползват от защитата на по силни(господарски) държави, като в замяна на това приемат всички условия наложени им отвън(просто няма мърдане). Висшите имат нужда от чистене на ***. Да си купим гумени ръкавици и да се радваме ,че сме живи.

116

Анонимен

преди 6 години

Добре де,може ли Путин и Ердоган да решават без да питат Бойко?Срамота!

115

Анонимен

преди 6 години

Бойко, тиква мамина, не се бъркай в мъжките работи. Гледай си кефа в Симитли и това е.

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Тиквата = Москва .Хептен изтрещяхте .

113

Анонимен

преди 6 години

Въпреки извънредните совалки на Борисов по Европата въпросът с руските санкции е решен. Ще бъдат продължени идния месец с нови 6 месеца и дори няма да има събиране и разисквания по въпроса на външните министри на ЕС.

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128Ами че какъв е според теб?

111

Анонимен

преди 6 години

Още малко ще изкарат Тиквата ,агент на Москва .

110

Анонимен

преди 6 години

*** от Банкя нали въоръжаваше Ислямска държава ?Барабар с друтите юнаци от оста Брюксел -Фашингтон - ,,Децата на дъгата ,,Затова сега в девета глуха и рев и со..поли от там

109

Анонимен

преди 6 години

Европа си е на мястото ами ти къде си Бой ***? Чий го дириш в Италия? Кой те изпрати там и с каква мисия? Борисов стана глашатай на Путин в Италия да му отменят санкциите. Много полезните санкции е.б.аха мамата на руския *** Путин. Сега се налага всички европейски бай хyювци да помагат на руските хyйловци. Срам след срам за България заради идиoтската русия.В крайна сметка парашутът на Борисов аварира и се наложи българското протеже на Путин спешно да бъде отпратен от Рим за София.

108

хохохохо

преди 6 години

Чепат Бай, за руско-турските ***! И за Гаргамел с лаборантчетата му!

107

пехотинец

преди 6 години

Русия, Турция и Сърбия са една ос на злото която се опитва чрез съглашения, двуличие и забиване на нож в гърба да диктуват на суверени независими държави като България, каква да бъде политиката и! Отговорът на България и в частност Българската Армия трябва да бъде категоричен - масиран обстрел с ядрени ракети, сателитни бластери и магнитни тласкачи в трите посоки!!! Тримата *** ще си намерят майстора!!!

106

Анонимен

преди 6 години

Преди дни съобщиха, чеБългария излязла на първомясто в Европа по производствона всякакви видове тикви.И ето сега това ако не екорелация ... Cucurbita gerberis.

105

PD

преди 6 години

Е как къде е ? Продава оръжие на ИГИЛ, и на кюрдите. И произведено в България също. Франсетата са в играта и с контингенти от инструктори и оператори на разни по сложни. не знам си к'ви противо системи. И ингилизите са в играта, т е. цялата базова НАТО шайка. А ние сме борче в масовката, за това Боко се чуди, къде е Европа в конфликта. Европа е в ролята на потърпевша, докато определени отвъд континентални кръгове, правят пари, и политика за много пари

104

Патриоти ГЕРБ

преди 6 години

Чепат Бай, за руско-турските ***! И за Гаргамел с лаборантчетата му!