17

Анонимен

преди 6 години

Добра идея.Дано да стане реалност.

16

Уили Танър

преди 6 години

Чудесна идея. Хайде де, кога ще стане реалност?Темата е много сложна обаче.Аз бих дал кръв, спира ме само това, че имам много работа и трябва да ползвам отпуск (който ми се полага) за да дам кръв. А шефът няма да е много доволен от това.Е, можем да се разберем някак, но не става когато си поискам.Ако спестя 500 лева годишно от неплащане на осигуровки ще бъде чудесно.Другото е, че в някои центрове персоналът не умее да точи кръв - буквално пука вени.И т.н., и т.н. ...

15

Бандит

преди 6 години

До БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ! Посетете някоя клиника по хематология.Може и да ви се обърне сърцето при вида на хора, чакащи спасителните банки с кръв.Има тежки автоимунни заболявания, които се повлияват само и единствено чрез периодични вливания на плазма.Дарявайки кръв,всеки един от нас дарява капка живот - буквално :)

14

Анонимен

преди 6 години

Цена...един колко си и опашката е гарантирана и излишък ще има. Пак някакви абсурдни идеш. Как и по света? Плащат за даване на кръв.

13

Анонимен

преди 6 години

До А паридуша,кръв ,от медицинска гледна точка,може да се дарява 1 път месечно,максимум! не си прави експерименти със здравето си!

12

А пари

преди 6 години

Сложно ли е да плащат по 30 лв на вземане на плазма? 9х30 = 270 лв на месец може да си докара някой нуждаещ се. И проблемите ще свършат.

11

БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ!

преди 6 години

БЕЗПЛАТНО ЯДЕНЕ --НЕМА!БЕЗПЛАТНА КРЪВ--СЪЩО!!!КОЙТО НЕ СИ ПАЗИ ЖИВОТА и ТОЗИ НА СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА ----ДА СИ ПЛАЩА ЗА ГЯВОЛЪЦИТЕ!!

10

Анонимен

преди 6 години

За кръводарителите - без здравни осигуровки.А за кръвопийците какво?

9

Анонимен

преди 6 години

Какво неплащане на осигуровки. Оня глупчо от Банкя толкова се е овълчил, защото няма пари за седемдесет хилядата банда тюфлеци, няма и за едномилионната *** бурсуци на държавна хранилка, няма и за инегриращите се плащачи, че ще въведе и двойно данъчно облагане само за да е на власт.

8

До 4

преди 6 години

Защо трябва да се имат предвид?Целта не е да се въздава висша справедливост, а да се намери повече кръв за нуждаещите се.Все едно, ако решите да инвестирате в образованието по физика и осигурите стипендии за студенти по физика, да тръгнете да взимате предвид умствено изостаналите, които искат, но не могат да се занимават с физика!

7

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 6 години

КРЪВОДАРИТЕЛИТЕ --КРЪВТА БЕЗПЛАТНО ЛИ Я ДАВАТ....??!!!ВСИЧКИ ДА СИ ПЛАЩАТ ----ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА НИКОГО!!!!!!!!!!!

6

вярно е

преди 6 години

до 4Заради изкаран хепатит в юношеството ми, не искат дарена кръв от мен.

5

Анонимен

преди 6 години

ВАМПИРИ НЕ МИ ПИПАЙТЕ КРЪВЧИЦАТА :D

4

Анонимен

преди 6 години

Идеята наистина ми харесва,само,че трябва да се има предвид хората който имат желание да даряват но поради заболявания не могат .

3

Анонимен

преди 6 години

Работодателите вече и кръв ще точат, буквално.

2

Предложение

преди 6 години

По-добре инвестирайте в наука и открийте как на човек да бъде пррливана кръвна плазма, извлечена от кръв на прасе или на коза!

1

Счетоводител

преди 6 години

Поредните глупости! Да дойдат те да ги смятат осигуровките, ще стане мазало и лъйна!