11

Анонимен

преди 6 години

Много не се засилвай в мътни води риба не се лови дрогарю, гледай да не се задавиш с некой суджук още не е ясно как ще връщате заемите и ще плащате оградите.

10

Анонимен

преди 6 години

Корупцията до такава степен е обхванала политическата върхушка че не знам къде ще избие "клапана"!Явно работата става много дебела.

9

?!?

преди 6 години

Граница от гладни бежанци рискували живота на себе си и семейството си по пътя към Европа се защитава като го прави Северна Корея! Нинова да каже така ли иска или ще прати Йончева караул! Нинова е малоуумна.

8

До анонимен 3

преди 6 години

Не плаши гаргите, а мутрите и рапоните, с цялото заобикалящо ги биоразнообразие! И аз искам да знам например защо зала Фестивална се преименува на А-СИК-С? Кой е собственика и кой е Кръстника? Не стига че не ги е срам ами започнаха да се увековечават! Утре ще се изпишат и за активни борци!

7

реалист

преди 6 години

Главния прокурор защо мълчи? Да не би да е сърдит, че не беше сред поканените да гледа филма?

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БЪЛГАРИ! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА СМЪРТ НА БСП! ДА ЖИВЕЕ ЕС, ДА ЖИВЕЕ САЩ, ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!

5

Анонимен

преди 6 години

Времето на мераците на комунистите свърши. Или България или тия ***. Въпрос на избор.

4

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно защо след тези думи на тиквата цацаратурата не се самосезира и евентуално ,ако е истина да започне разследване,ако ли пък не тиквата да отговаря за набеждаване.

3

Анонимен

преди 6 години

Я, как се е озъбила Корни!Гаргите ли плаши?

2

Корнелийо, мирясай!

преди 6 години

Електоратът на БСП прогресивно намалява поради причини от биологичен характер, но откакто ти се развихри като лидерка, този електорат започна да намалява два пъти по-бързо!Статистици нямате ли?

1

Анонимен

преди 6 години

Помните ли, не толкова отдавна беше като страливия лъжльо Борисов хвърли бомбата в НС, че Ахмед Доган го бил поръчал, а после се оказа, че не го бил поръчал, а бил поръчал на Гоце да го направят Генерал. За да им слугува.