11

Абе,

преди 6 години

калинка разбира ли от нещо? Падение си е, чужда държава да продава монополите на нашата държава на трета държава и калинката да обявява колко защитава нашите интереси.Хубавото е , че пак ще има народен съд.

10

Ганев

преди 6 години

Държавата да си прибира ЧЕС и чиста работа....Тази персона да престане да говори за някаква си енергийна борса ..... и в тази връзка разкарайте монополите и нещата ще си дойдат на место.

9

анонимен

преди 6 години

ако чез се продаде на индииска фирма ще стане като с кремиковци

8

А?! Сигурност?!

преди 6 години

Уважаеми политици, Енергия, Вода, Пътища - инфраструктура, която е част от Н. Сигурност -трябва да са държавни. Всяка инф-я предоставена чрез ПЧП, дава възможност за злоупотреба. Енергия-един акт и БГ остава без ток. Вода-както подарихте на Веолия - 70% акции и водна инфраструктура планове, нямате никакъв контрол. Кой получи милиони за вход на Веолия? Потребителят ли е гаранта за този кредит, дори Веолия да престане да съществува.?! Кога ще премахнете 70 фирми на Козлудуй?Тук няма сигурност

7

Анонимен

преди 6 години

една държава източва друга държава чрез основно нейно дружество,после пък решава да продаде печелившото предприятие?тук има явни политически игри с икономически привкус,някои наши и някои техни политици са направили общо търговско дружество,представлявано от някоя марионетка и ще го купи,предстои да видим

6

до Деляна Петкова

преди 6 години

"Както е известно,CEZ Group от пролетта търси продавач на българското си звено." Не търси продавач а купувач на българското си звено.

5

Анонимен

преди 6 години

КЗН, КФН, КЕВР и още един куп комисии с по 500 души персонал, които първо, че не вършат никаква работа и второ, може да се обедният под една обща шапка с персонал от 100 души.

4

Анонимен

преди 6 години

Ние сме индианци и се нуждаем друга държава да управлява електроразпределението. Колонизирани от чехи. Ще се радваме на гръцкия турски газ от Русия. Голямо постижение за мечтаната диверсификация.

3

Анонимен

преди 6 години

Значи сме приватизирали ЕРП-та като сме ги продали на друга държава, това се вика раздържавяване по български.

2

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ финализирах сдлеката по продажбата на дела си в България. Новият собственик са триубквените ви спонсори от Варна, заради които триете и блокирате.Нека българите да го знаят.

1

Анонимен

преди 6 години

ПО ТАЗИ ГАЗОВА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ ЛИ ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ РУСКИ ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ?