59

+-+-+-

преди 6 години

Много лошо. В този свят няма самостоятелни единици. Всичко е свързано. Според народното поветие разтуриш ли гнездо на лястовица, ще ти се разтури къщата. А убиеш ли прилеп, вампири ще пият кръвта ти.

58

Мен

преди 6 години

Престъпници са журналистите които разпространяват фалшиви новини. Тези снимки и кадри са от София, а не от Бургас.

57

Ники

преди 6 години

И аз обикновено се дразня на "природозащитниците", защото често говорят големи глупости. В случая, обаче, вероятно са съвсем прави. Прилепите никога не са прекалено много - това се саморегулира.Обаче когато са по-малко веднага го усещаме ние хората - комарите ни "изяждат", например.Прилепите са много важни и за много други аспекти... да не изброявам...Най-важното е да знаем, че 29-те вида съществуващи в България са съвършено безобидни към човека и в същото време много полезни за него!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Не си природозащитник, разбира се. Ти си *** комънист. Хахаха

55

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не съм природозащитник, но прилепите вършат много важни неща. Прочете за тях. Доста е важно да се опитаме да ги запазим, защото популацията им се възстановява много бавно.

54

Анонимен

преди 6 години

Схемата е ясна, сега троловете са природозащитници, защото са против санирането, както нареди БСП. Също такива защитници на природата са, когато трябва да се спре проучването за нефт и газ, за да не се накърнят руските интреси.Прозрачни сте, ***!

53

Анонимен

преди 6 години

ДО *** С ОГРОМНАТА ПОПУЛАЦИЯ НА ПРИЛЕПИ!!!АЗ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЪМ ВИДЯЛ ЕДИН ДВА ПРИЛЕПА ПРИВЕЧЕР!! ЕГАТИ ОГРОМНАТА ПОПУЛАЦИЯ!! ПО-СКОРО СА ИЗЧЕЗВАЩ ВИД :D

52

Анонимен

преди 6 години

Ще изгризят стиропора и ще излязат напролет.

51

кръстоносец

преди 6 години

Прилепите са унищожители на вредители, като гризачи, насекоми, и т.н. Тоест са доста полезни същества за хората. Е, пренасят бяс разбира се. Което ги прави опасни за хората.

50

Анонимен

преди 6 години

Как точно установи, че имат огромна популация? И как точно вредят?Някой беше казал по-долу, че културата на една нация личи към отношението и към животните т.е. към беззащитните и по-слабите, точно така е!

49

Анонимен

преди 6 години

Кой зазида батманите? И спайдърмените са полезни за природата.

48

До 45

преди 6 години

Пак свободни съчинения от зеленясали мозъчета - нито котките могат да се справят плъховете, нито те самите са били избивани масово някога. Безумни лъжи и простотии, хайде сега напиши и как хората са тревопасни и да се свършва с този цирк.

47

Анонимен

преди 6 години

Прилепите НЕ са напаст, нито вредители а важна брънка от екологичното равновесие.

46

Анонимен

преди 6 години

До sante_dogПрилепите са напаст, те имат огромна популация и трябва да си голям инфантил, за да рониш сълзи, че се унищожава малка част от тях. Вие псевдоприродозащитниците за всичко сте такива, намирате проблем там където няма и на нов ред създавате голям такъв. Това е доста показателен пример - история е повече от налудничева. Нека си го кажем направо, това е голям бизнес, тук големите зелени активисти източват огромен обществен ресурс и това трябва да се сложи край.

45

Анонимен

преди 6 години

Прилепите са живи същества.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпрез Средновековието в Европа избили котките, защото "били слуги на вещиците и дявола", после откъм Крим се промъкнала чумата, корабните плъхове разнесли заразните бълхи по размножилите се неимоверно градски плъхове, обаче вече било късно да внасят котки

43

Анонимен

преди 6 години

До 31, Прилепите и мишките нямат нищо общо! Мишките са гризачи, прилепите не.С просто око се виждало, ДНК анализ имало...глупости на таркалета. Я дай да го видим този анализ. Някой си е чоплил носа в час по биология...

42

Анонимен

преди 6 години

прилепите по нашите ширини са много полезни - в градовете се хранят предимно с комари, молци и други нощни га.дини, но от друга страна са - диви. да им се построи специална панелка в зоопарка. до акт 16 летящите миш.оци да бъдат приютени в пещерата на Крушкова в пълна тишина и без уайфи, за да не ги стресира до пролетта

41

Анонимен

преди 6 години

"Колко нормален може да е човек които поставя интереса на прилепите пред този на хората?"Какъв интерес на прилепите бил поставен пред този на хората? Прилепът в какво точно ти е конкурент? Не го убиваш и толкова.Мао в Китай е обявил война на врабчетата, защото ядат от реколтата на хората. В резултат Китай е залят от облаци скакалци, които унищожават цялата реколта. Умират няколко милиона души. По непотвърдена информация, после внасяли врабчета от Съветския съюз.

40

Боко Тиквата

преди 6 години

Моля защитниците на животните да не поучават моя матрял. Това дето те го предлагат се прави само в цивилизовани страни, които излишно усложняват живота си.