7

гост

преди 6 години

Ами храната доста се вдигна, а нещо процентите не мърдат! Яйце от 20ст на 40ст и само 2% инфлация! Тоя всичките са за уволнение!

6

Възмутен

преди 6 години

Превърнаха живота ни в ад. Надути цени,болести,безработица,беззаконие,несправедливост,тормоз,мизерия..........Ами,при 80 %........Живейте,беееееее....

5

Анонимен

преди 6 години

Няма да ядете и да ходите до тоалетната за да не расте инфлацията хабите и вода и тоалетна хартия

4

Анонимен

преди 6 години

РЯЗКОТО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ , ОБЛЕКЛОТО И ОБУВКИТЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ИЗСМУЧАТ ОБРАТНО ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ПОВЕЧЕ ПРИХОД ОТ ДДС

3

Баба ви

преди 6 години

Лъжете вашата мама, лъжетеееее! Не дрехите, а храните качват инфлацията! Щото аз мога с едно яке да ходя и 5 години, ама ям веки ден! Що не се разходите из хранителните магазини, да ви е......а мамата!

2

Анонимен

преди 6 години

Инфлация между 2-3% на годишна база е задравословна и подхранва икономическия ръст. Инфлация от 0.6% е доста ниска стойност, ано трябва да се отчете че през предходните години имаше сериозна дефлация, така че да се ускоряване на инфлация е меко казано глупаво!

1

Анонимен

преди 6 години

Инфлацията удря първо хранителните продукти. Топлите дрехи са чак след комуналните услуги и лекарствата. Кой ли пишман икономист, от кой ли либерален НПО институт ги изготвя тия простотии. Ако това важи за Швеция например, *** може и по джапанки зимата.