33

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименСъбота - ден за напиване, а петък е малката събота, неделя - махмурлук, а вечерта - за копулация със съпругата.

32

Бай Оня

преди 6 години

Самото предаване е идиотско, но от всички най-ме кефи Фънки! Готин, остроумен, интелигентен, пийва добре! Единственият стойностен човек в целия формат!Луна, Мариела и оная руската дърта стерва, са най-отвратителните големи бели птици в къщата и са направо за трепане, не за изгонване, а за трепане, или за лудницата!

31

Ника

преди 6 години

Защо е нужно да злобеем и простеем с тези негативни коментари?По-добре е да осъзнаем,че всяко реалити е умален модел на обществото ни.Ако наредим правилно пъзела...,ще е интересно,но и полезно/Е,стига да искаме да прочетем посланието/

30

Тинев

преди 6 години

Оскотяването на един народ се охарактеризира чрез долнопробни *** като Big Brother

29

Анонимен

преди 6 години

Господа интелектуалите,които за нищо на света не биха и не гледат Биг,Вип и др.Брадъри..-Понеделник ходят на балет-Вторник-опера-Сряда-театър-Четвъртък-литературно четене -Петък-репетиция в кварталния драм.състав- Събота-селска вечеринка с рецитал на собствени стихове,есета,разказ по картнка и др. подобни.Неделя-участие и песнопения у църковния хор!

28

Румен

преди 6 години

тази боза никой не я гледаброя на коментарите го доказваедни и същи куррви ,циигани и нарркомани всеки път

27

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тупарев,С тези *** това ще е един доста гледан сезон и с доста по-висок рейтинг от стандартния Биг Брадър.Можеше да вкара гълъбовскиа Фит Пацо или чирпанския *** Пеню с конската захапка,ама нищо и така е добре.Надявам се на много емоции и и смях!Пък който не му харесва,да не глада бе господа и дами интелектуалци!

26

Кико

преди 6 години

Това предаване ме кара да се чувствам виновен за това, че напуснах България преди 15 години. Гледайки го (по-скоро гледайки за него, защото никой нормален не би го гледал), оприличавам България на една касетка с домати, от която са пробрани и извадени читавите, здравите и добре изглеждащите, и са останали само тези на дъното - скапани, протекли, прогнили и мухлясали! А, и ***!

25

Анонимен

преди 6 години

Такъв кастинг не сме виждали! 100% ще има има група психиатри, психолози и яка охрана 24/7. Толкова съм ужасен, че няма да гледам.

24

Анонимен

преди 6 години

Я сакам шеВ ПетроФ да влезне и да характеризира Фънкито, дали нема да му се разтреперат мартинките

23

Анонимен

преди 6 години

Тупарев извозва отпадъците от цялата страна и ги стоварва в Нови хан

22

Келеш

преди 6 години

Не ви ли се струва, че идеята на този сезон е да гаврят/иронизират правителството?

21

ОМГ

преди 6 години

О М Г

20

Burzum

преди 6 години

Фънки е една т0рба с /\айна.

19

Веско

преди 6 години

Нямам никакво намерение да защитавам Динко или който и да било. Но ме подразни изречението: "който видимо смята, че се намира доста високо в стълбицата на харесването на българите."Значи той какво смята и вие как го представяте няма нищо общо със действителното състояние. Много неприятно ми става от евтините манипулации из медиите да се канонизира куцо и сакато. Писнало ми е от фолк кралици, модни икони, кухненски гуру и други ....както и откровени .... И децата гледат тази.....

18

Калеко Алеко

преди 6 години

То и ние си имаме от.качалки но нашите нямат шанс да се преборят със Захажаева. В раССия всичко е по-мащабно и по-всичко, че широката руска душа ще разгърне своите пълни възможности в това шоу на Биг Брадър ... !!!

17

до Georgiev

преди 6 години

Ми като гледам/чета и ти така.

16

Georgiev

преди 6 години

Май си нямаш друга работа:))

15

до Georgiev

преди 6 години

Готов съм и за не пред компа!

14

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩЕ

преди 6 години

Освен това, че хляба е малко...БЕЗ КОМЕНТАР.ЩАСТЛИВ съм, че НЕ ГЛЕДАМ телевизия. Дори телевизор вече нямам...