23

муспи

преди 6 години

Всички пишете за Италия, а не се и сещате за Швеция? А тя е една социалистическа - не бъркай с еврейскокомунистически концлагер, и игра с една откровенно капиталистическа. Наистина, от наша гледна точка след 30 години демокрация, и двете изглеждат социалистически. Все пак, здравия народен усет предпочита Швеция.

22

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До БожинкатаКато видях какво умозаключение си изпраскал и си помислих, че не само ромите имат нужда от образование. Аз пък си мислех, че Буфон ако се откаже от националния отбор на Италия, ще продължи да играе в националния, т.ест ще бъде вратар на националния!! Като гледам колко плюсове имаш, се питам:"С този материал на къде?".

21

опса

преди 6 години

нема да го бъде итлаианците ! немат играчи ......

20

Песталоци

преди 6 години

До бг смешкиБатка,по-неграмотен и от Асан Кьоравио си !!!

19

Анонимен

преди 6 години

Ние сме Италия! За подкрепа ще изям една пица после.

18

Бе

преди 6 години

вие добре ли сте бе разбирачи? Защо ревете на чужд гроб? Тръгнахте едва ли не на италианците анализи да правите и акъл да давате! Като сте такива професионалисти идете и помогнете на нашите тюфлеци, щото като ги гледам в близките 30 години не се очертава нито европейско нито световно!

17

бг смешки

преди 6 години

НЯМА ДА СЕ оправи толквоа лесно тъй като нямат кой знае кви играчи ! защитата е на бая годинки а заместници няма .... напред нещата седят много зле - липсва класа ! с един Верати един кИЕЛИНИ и 1 Бончучи нема да станат нещата ......

16

/./

преди 6 години

Игра се иска за да ти се плаща, то това да не е да си търкаш главата в тревата и да вземаш пари за реклама на шампоан против пърхут... Да се омита от терена и да идва следващия ***.

15

Анонимен

преди 6 години

През последните години Италия направи запомнящ се мач срещу Англия, при който се стигна до изпълнения на дузпи и тогава Андреа Пирло майсторски успокои топката в мрежата на англичаните след изпълнение в стил Антонин Паненка (победната дузпа за Чехословакия във вратата на прочутия Сеп Майер на финала за европейското през 1976 г. срещу Западна Германия).

14

Божинката

преди 6 години

Ако Буфон се откаже от националния отбор значи Буфон няма повече да играе за националния отбор като вратар на националния отбор.

13

Анонимен

преди 6 години

Във всяко зло има добро и според мен Италия ще се върне по-силна от всякога. Само гледайте следващо Европейско...

12

Валери ,Ники ,Благо

преди 6 години

Споко Джиджи , ела в България сега е момента да те научим на кючеци и разврат

11

Анонимен

преди 6 години

През 1952 последно не са участвали. Сега най-много от мъка да им падне правителството. Знамена свалени наполовина, всичко в черно.Таквизи работи.

10

до 9

преди 6 години

Я кажи колко световни титли имат Англия и колко имат Италия.Ха-ха-ха.

9

Анонимен

преди 6 години

До 6Хахахахахаха няма как да сбъркам. Англия е върха на спорта. Италия е БГ2.

8

Анонимен

преди 6 години

Голям праз,Франция 94 не играха ,а после взеха световната титла .Италия ще се оправи ,просто този треньор беше доста слаб .

7

Божинката

преди 6 години

Споко, и аз няма да играя на световното защото не се класирахме за световното понеже не се класирахме.

6

Анонимен

преди 6 години

До 3Бъркаш с Англия.

5

Анонимен

преди 6 години

Всъщност за поне 5 години Италия не е изиграла ло добър мач. Шансът не бе на нейна страна, 27 удара към вратата ,6 чисти голови положения и спестена дузпа.

4

Да

преди 6 години

Да беше вкарал,то Имобиле и Кандрева иначе големи в малкото за два мача един гол не успяха с шведите!