39

изядоха ми десерта!

преди 6 години

Някой изял тортата(представям си какво количество е била тая торта) на момиче, което стояло и гледало, докато му я ядат!!! и персонала натиснал паник бутона!!! Тоя паник бутон за нищо го нямат, какво се е случило, че паник бутон натискат? Дошли охранителите и защо не накарали Живко да си плати тортата? И О, голямото престъпление! Извикали полицията. Защо я викат за такава глупост?Тия по заведенията и по магазините натискат паник бутона, даже ако някой не им е симпатичен или ги е погледнал лошо!

38

уууууууууууу

преди 6 години

Ни мъ интерисува за тея пари тая трябваше и една *** да му извърти в заведението .500 е една заплата бе лилипутки !

37

Анонимен

преди 6 години

До 47 Анонименхапваш и плащаш 500 лева)

36

Анонимен

преди 6 години

тортичката изглежда апетитно и аз бих хапнал една;)

35

до 33 бай х

преди 6 години

Малко си в грешка ако си мислиш, че ако убиеш човек ,ще ти дадат условна присъдаПравото на условна присъда струва пари , и не е 500 лева, Много нагоре.

34

греб

преди 6 години

суджука е за наши хораза вас няма

33

Анонимен

преди 6 години

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е У РЕД С ГЛАВАТА НО НЕ СА ИСКАЛИ ДА ГО ПРИЕМАТ ЩОТО ТОВА ЗНАЧИ РАЗХОД И ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАТ!!!!ЗАТОВА ЛУДИЯ СА ГО ПИСАЛИ НАПЪЛНО АДЕКВАТЕН :DЧЕСТИТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАБ НАПЪЛНО СЪСИПАЛИ ФИНАНСОВО БЪЛГАРИЯ!!!

32

Анонимен

преди 6 години

НАКАЗВАТ ГО ЩОТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА МОЖЕ И ПОДОБНИ НЕЩА СВЪРЗАНИ С МВР!!!ИНАЧЕ ЗА ТОВА, ЧЕ И Е ИЗЯЛ ТОРТАТА Е МНОГО СЛОЖНО ЩОТО ДО 20 ЛЕВА МИСЛЯ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЕ ЗА КРАЖБА!

31

Моля???

преди 6 години

До УУУУУУУУУУУУУУКато срешнеш някакъв неадекватен го покани вкъщи и го нахрани. Не толерирай хулиганството и простотията.

30

Анонимен

преди 6 години

До Законова 37Какъв ти е коментарът? Да седна в теб в ресторант и да ти изям порцията, може да дойда да преспя у вас? Това нормално ли е? Не се излагайте. Тук се касае за наркоманска постъпка или хулиганство, да го подминем и да го даваме за пример ли?

29

Реалист

преди 6 години

Малко са му 500 лева глоба на този. Щом е имал пари за синтетична дрога преди това. Никой не може да си позволява да прави циркове и да притеснява хора. Луд, болен или дрогиран да си носи последствията.

28

Законова

преди 6 години

неадекватност. Имаше фраза: за кокошка няма прошка, за милиони няма закони! С това се изчерпва целият коментар!

27

УУУУУУУУУУУУУУ

преди 6 години

Е па тая защо не го е почерпила човека е нямал пари за торта .То бива ама заведението като са го видяли че е гладен да го нахранят поне .Съвсем изпляскахте бе кучета и котки храните а хора не .

26

Няма хляб - яж пасти

преди 6 години

Сигурно Живко е нямал пари за хляб и е чул съвета на Менда Антоанета, който няма хляб да яде пасти.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако предложиш да почерпиш торта, това е сексуален тормоз. Какъв друг начин остава да се запознаеш с девойка - да и нахапеш тортата.

24

бай х

преди 6 години

500 лв за тортаа за убийство условна присъда

23

Анонимен

преди 6 години

Човека е искал кекс и си го е осигурил без да се церемони. Не разбирам, уж жените харесват мъже с директен подход и т.н., а сега проблеми. Женска му работа, в главите им бръмбари дори няма.

22

Анонимен

преди 6 години

Разказвайте ми че българите не били дебилни!

21

Фиорентина

преди 6 години

Да ги у сладкарницата нали ако не я продадат тортата е хвърлят в кофата или я рециклират.Ще ми натискат паник бутон-а . *********

20

бла,бла

преди 6 години

Поздравления за полицаите! За мен те са едни ТОП ченгета!