29

Ники

преди 6 години

Надал в конкретния случай е абсолютен лицемер.Ако беше спечелил щеше да продължино той загуби и реши да откаже - пълно *** не мога да го дишам !

28

Фенъ

преди 6 години

Сега е момента Дришокът да докаже себе си! Щом има контузени и отказали се, винаги просперира!

27

Мъри

преди 6 години

Много бих искал да видя някой от коментиращите, който твърди, че са останали само калитковци да вземе една ракета и да поиграе един сет с калитко като Гофен или Сок. Аз дажи бих платил 20 лева да гледам.

26

Факт

преди 6 години

Този турнир е за най-силните, които са успяли правилно да си разпределят силите и да не са контузени или преуморени в края на сезона. По принцип най- силните тенисисти играят в по-малко турнири в сравнение с останалите тенисисти. За наша радост и Гришо е сред най-силните.

25

Анонимен

преди 6 години

Този турнир трябва да го премахнат. Гладиаторите са така уморени, че окапват един след друг. Накрая свежото старче Федерер ще омете корта с младите играчи, които не могат да го бият, въпреки, че гони 37 години.Наш Гришо още няма и една победа срещу Федерер.

24

Обективен

преди 6 години

Надал постъпи гадно - яви се на първият мач, за да вземе 105 хиляди долара. Иначе няма изненада -контузия. При тенисистите изборът е ***: играеш на макс и печелиш или се контузваш или вторият вариант, играеш така, че да не се контузиш и не винаги печелиш.

23

Анонимен

преди 6 години

Таз годишният Мастърс е пълен провал.Щом и Надал се оттегля, не виждам смисъл да го гледам.Просто липсва интрига.Победителят Федерер е ясен още отсега.

22

Анонимен

преди 6 години

Успокойте се бре хора, двама души постоянно пишат 10-ина коментара след мач на Григор и още 10-ина човека, на които им е крив живота им пригласят, но рядко. От време на време се включват и троловете - на тях целта им е дани затрупат с негативизъм. Не се връзвайте, живейте си живота!

21

Анонимен

преди 6 години

За радост има и смислени кометари от останалите 20%.Като в нормалните държави но с тия 80% каква България искате да имаме!

20

Кои сте вие титани?

преди 6 години

Най-обидното е че коментират тенис хора които никога не са хващали ракета или са го гледали само по телевизията.Но се ,,изказват" безапелационно и убедително.Смешно е но и тъжно защото се вижда че Иво Христов е бил прав.Ако Гришо е неуспял то мислите ли че такива като 13 и 16 са успелите.Като какви се изказвате бе,,капацитети",вмирисали се от непрекъснато висене пред клавиатурата.Жалък живот,на жалки същества.

19

Анонимен

преди 6 години

Сега за всички Григор е фаворит в групата, което е лошо, защото знаем колко зле играе, когато е под напрежение

18

възрастен

преди 6 години

Аз не съм панелкаджия и гледам тенис от времето на братя Пампулови и Ст.Чупаров у нас и Род Лейвър и Били Джийн Кинг.Не можех да си представя че наш тенисист Ще стигне до тук.Когато О.Станойчев стигна до 98място за 3 седмици го обявихме за нещо което няма да се повтори.Вие пуберите/особенно футболните ултраси/нямате никаква представа за реалният живот,а камо ли за един тежък спорт какъвто е тениса.Ако един футболист изиграе един тенис мач по начина на Гришо-три месеца ще реанимира.

17

До 17

преди 6 години

До АнонименИнтересно е да научи човек, че трисетов мач, който е продължил два часа и четиридесет и една минути е бил "лек".Поклон пред експерта!;)

16

До 17

преди 6 години

До АнонименИнтересно е да научи човек, че трисетов мач, който е продължил два часа и четиридесет и една минути е бил "лек".Поклон пред експерта!;)

15

Ей,хора и 80%

преди 6 години

А замисляли ли сте се дали на Григор и други успели българи им пука за неудачниците от Люлин и Дружба.Кучетата си лаят,керванът си върви ,казва народа. Тримата хейтъри се опияняват от злобата си.Зависта е огледало в което се отразяват липсите в живота на завиждащия.За да постигнеш нещо трябва доста да се потрудиш,а само който е хващал ракета знае какъв неистов труд е това .

14

Анонимен

преди 6 години

Надал определено се изложи с това появяване. Със сигурност си знаеше, че не е подготвен дори и за 3 мача, камо ли за 5. Ама пусти споносри и алчни ATP.Това е положението, големия спорт е огромен бизнес. Лошото е, че сега групата на Григор е съвсем отворена- дори и Тийм има шанс. Буста определено има шанс, въпреки, че ще е с мач по-малко. Гофен има една лека победа и също е със сериозни шансове. Гришо не е чак такъв фаворит, както изглежда на пръв поглед

13

До 5-Анонимен.

преди 6 години

А Лазов къде го слагаш ,той е вторият ни по сила ,значи по твоите сметки -вицешампион,нали!?!? Какъв 80% процента трябва да си за да не виждаш очевадното.?Както са казали древните,,O sancta simplicitas!!!

12

Лондон

преди 6 години

Напълно съм съгласен с Шопо! Интелигентен, умен и успешен българин не би писал такива жалки коментари! Щастието се усмихва на този, който го предизвиква! Злобните и повърхностни коментари нямат място да бъдат публикувани. Редакцията на "dnes.bg" трябва да помисли за респекта си! Читателите са много, а глупавите коментари ги пишат двама-трима! Например аз повече няма да се върна за да чета глупости!

11

sante_dog

преди 6 години

За тези които плюят Григор - сега той е 6-ти. Т.е. има само 5-*** по-добри от него в момента в целия свят. Ако някой от тук коментиращите ми посочи една област в която е толкова добър че има само 5-*** в целият свят които да са по-добри от него - наистина ще му направя 'Евала'. Тук говорим за реално признати неща - не се брой въртене на палзи, пръдня със звук и т.н.

10

Фройд

преди 6 години

До dfsdvОлекна ли ти,чедо !