7

Анонимен

преди 6 години

"Това е възможност, която ще се случи отново след 27 години" пълни глупости говори тоя, и това ако е експерт, дано не се налага да отида на лекар.

6

Анонимен

преди 6 години

БРИТАНИЯ Е ИМПЕРИЯ, И В МИНАЛОТО, И СЕГА. КРАЛИЦАТА (А ТОВА ЗНАЧИ ДЪРЖАВАТА) е държавен глава на австралия, нова зеландия и канада.Не я мислете Британия, тя винаги е получавала, никога не е давала.

5

Анонимен

преди 6 години

Тези 15-18 млрд. внесени какви са-такси ли са за членство,ако са такси то всеки се жалваше по новините,че повече внася отколкото получава макар и по разно време да бе,така че за какви нетни или така звучащо постоянно получаващи става въпрос като отрицателни в баланса,ако ли тази спомената сума е внесена като част от произведения годишен брутен продукт за който са намерили ниша и реализирали като са внесли съответно изнесли за стокообмен като отчет за съответните страни и ЕС,основание за всички.

4

Анонимен

преди 6 години

Обединеното кралство, може и да се мисли за Велика британия, но е минало. Е, на Балканите няма как да им позволят да продават азиатски, африкански или северно и южноамерикански стоки като техни в ЕС - т.е. без мито.

3

Анонимен

преди 6 години

Балканите - вън от ЕС! Трябва да сме самостоятелен орган, с който да се съобразяват и ЕС, и Русия. Докато седим като "членове" на обречен съюз, няма да прокопсаме.

2

Топ-експерт

преди 6 години

На ЕС им трябват малки и слаби държави, кой не би искал да си осигури няколко гласа в повече в еврoпейският парламeнт срещу шепа асвалт. Албания и Македония още 4 гласа в подкрепа на Мур-сула.

1

БГ - стабилен остров

преди 6 години

Как не можем, като ни прехвърлят няколко милиона нигерийци и пакистанци и ги заместихме идеално.