40

До Анонимен 42

преди 6 години

Тъй, тъй! Не гледай! И си осигури ток от възобновяем, роден наш източник, не си зареждай колата нито с руски газ, нито с течно гориво, където ще те излъжат и ще ти продадат пак руско гориво. Мини на соларни панели, получи си ток от родното слънце, та да не зависиш от руските монополисти, завоеватели, кибератакисти, майстори на хибридни войни! Бъди смел и независим! Не пий водка, даже и "Смирнофф"!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Военната зона ти е в главата. Първо обяви примирие и "зарови томахавката", после давай мнение.

38

Анонимен

преди 6 години

Русия нали казва , че запада е ЛОШ ? Защо ще е домакин на събитие от запада ? Лицемерие с голямо Л. Аз там световно , няма да гледам. Както не глефах и олимпиада. Това са Европейски събития и трябва да си бъдат тук в европа. А не във военна зона.

37

Анонимен

преди 6 години

ЕЕА и ние няма да участваме,къде са тръгнали жабарите?Като поиграят няколко години у нас,може и да се класират ,другия път!

36

Анонимен

преди 6 години

световно по футбол в россия 2018 няма да има!

35

РБК37

преди 6 години

Бях за италианците(по инерция ,но това което показаха вчера в мача ,то те нямат място в Русия ,не че шведите показаха нещо освен желание ,то и италианците имаха само желание,но , не се получи Италия да е на СП в Русия.Симбиоз няма в италианската адзура ,едните са много стари и играят на СТАРИ лаври (Буфон ,Киелини ,Роси..),а другите са много млади (НАПАДАТЕЛИТЕ) . Не зная да се радвам ли че Италия няма да играе с този футбол на СП или дасъжалявам ,щото някак си не съм свикнал СП да е без тях.

34

о

преди 6 години

Още след първата среща Евроспорт.ру излезе с анализ озаглавен Защо Италие ще пропусне световното?

33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Йоахим Льов харесва това! Камък му падна от сърцето!

32

Жоро

преди 6 години

е то не може цял живот с клизма...изобщо няма да ми липсват...не че Швеция са по-добри, та дори ние им дупчихме три гола в един мач, а жабарите и един не можаха в два...хАХАХах :)

31

Фиорентина

преди 6 години

Това е престъпление към човечеството.Без Италия ще гледам световното но няма да сложа един лев на никой.Няма и не ме интересува кой ще стане шампион.

30

Пената от Мировяне

преди 6 години

Е !!! То България отпадна,та Италия ли няма да отпадне !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Е и? Трагедията е, че спортът се е превърнал в бизнес и спортистите се продават като стока на панаир. А тълпите с промити мозъци наливат луди пари в джобовете на мазни бизнесменти.

28

Камата

преди 6 години

А можеше да сме ние на мястото на шведите...

27

Фен

преди 6 години

Италианският футбол ? Великият Милан е неговото олицетворение.Няма ярки звезди,някак ва тактика на ,,юруш",вечната яка отбрана,Няма го диригента Пирло.Киелини,Бардзали,Буфон.Де Роси вече са стари и пак най добри ,но новото поколение е ялово.Като нашето.

26

Анонимен

преди 6 години

Лично за себе си мисля да не гледам много световното,може би само финала и някой дербита!Не си струва хора,това вече не е спорт ,а мафиотизация и простотия!Пак се чудя как може Италия да не е водач на група в Европа????Това е лудост!Другата лудост баражи за вторите!А ФИФА натиска за още отбори на световното!Скоро и Германия може да се окаже без водачество в група!

25

Да

преди 6 години

Казах ви аз ,че скуадрата няма да се класира!Но дузпа имаш второто полувреме!аАко изритване в наказателното поле с всичка сила в стомаха не е дузпа какво е?Впрочем все повече групи в Европа и световния шампион Италия е в група с Испания!Къде е логиката за ФИФА!Но то и в тениса е същото !Машина за пари ,пресичане с мачове!

24

щщд

преди 6 години

Да бяха викнали съдията Киню. Щеше да ги класира.

23

Стефан

преди 6 години

До Ееее...Ама си си направил труда да прочетеш статията и да коментираш !!

22

Пустиняк до ITALIA

преди 6 години

Да освиркваш химна на гостуващата държава е показател за много примитивна публика, ти естествено се кефиш, щот си ориенталец. Там освиркват по цял мач.Много е долнопробно. Иначе, всички си знаем, че италианците са известни като мошениците във футбола. а измамниците ги най-боли, когато някой друг ги изиграе с техните прийоми.

21

B

преди 6 години

Това е резултат от смачкания дух на всички ИталианциДържавата е разорена и прегазена от стада май миниХората са обезверени и отчаяни