56

Бяс

преди 6 години

Веган съм, а с изпълненията на тези напоследък, ме е срам да си го призная навън, би било нормално да изям някой шамар. Изборът е лично мой и не убеждавам никого, че точно той е правилният. Децата ми консумират месо, като единствената ми намеса е, че се старая да им го осигуря от възможно най-качествения източник. И толкова. Не, не е измислица. :D

55

Любо

преди 6 години

Веганите да си ръфат трева и да оставят другите сами да си решават как да се хранят. Напоследък изпростяха съвсем...постоянно ми натрапват какво не трябва да се яде.Ще си ям каквото си искам и няма да преча на никой.Луди.

54

Донев

преди 6 години

Веганите ядем вожа. Много е хранителна. Най-добрите добрата вожа събира рандеман мирене. Вожата с мирене е истински деликатес. Гарнира се с пресни сливи и кисело зеле.

53

Анонимен

преди 6 години

И кравите са вегани И овцете - същоИ защо да вземам пример от една овца

52

Анонимен

преди 6 години

В интерес на истината едно време ядяхме месо във вид на кюфтета само в неделя. Карахме на постни манджи според сезона, зимата боб и леща, но не сме гладували. А аз преставах да ям, ако попадна на тлъсто в мръвката. Сега ям всичко, защото такава ми е професията: или ям когато каквото ми сложат или бачкам гладен.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Проблема е, че в суровото месо има *** които могат да навредят на човека.Естествено, когато животното е гледано за да бъде изядено, то е третирано и с лекарства които намаляват тази опасност от заразяване.Всички диви животни които се ловуват, задължително се готвят и то на висока температура.Освен това суровото месо се разгражда по-трудно от организма, естествено дава и повече калории/енергия, но сготвено/изсушено издържа и по-дълго време.

50

Solar Power

преди 6 години

Естествено,че вегана ще е нон-стоп гладен. Нали трябва да набави нужните калории. Ако яде салати трябва да дъвче 2 часа за да вземе калориите които аз ще взема за 5 минути с една агнешка пържола. А с останалите 1 час и 55 минути ще изработвам сечива, ще пиша книги, ще измислям нови неща. Това е разковничито на еволюцията.Просто трябва да си всеяден и ще оцеляваш винаги. Както маймуните. А ние сме маймуни също.

49

Анонимен

преди 6 години

Вегетарианец съм от както се помня - не ям месо, гади ми се от него, но иначе сладко си хапвам сиренце и кашкавал. Не знам какви са тези новите модерните течения. Едно време гледах как колят прасето на село, дълги години бях запален рибар и биех гугутките на село с прашка. Не съм имал проблеми с месоядните, нито те с мен.С тия изцепки на така наречените вегани да не смея да кажа, че не ям месо, а с тая брадата мода един приятел,който винаги е имал брада се обръсна, щото всеки 7 от 10 са с бради

48

Пояснявам:

преди 6 години

До Питам веганитеТам където четете ***, аз написах животното, от което са котлетите. Може би на днес.бг им прилича като ругаене на сънародници с естествен тен.

47

Питам веганите

преди 6 години

Ако спрем да ядем животни, колко време след това дават на кокошките преди да изезнат въобще. Аз лично залагам на по-малко от три години. За овцете давам от пет до десет. Крави и *** максимум 15.

46

е

преди 6 години

абе веганите,как се правите на много извисени,що не отидете да правите тия вашите циркове в мюсулманския свят когато имат рамазан , байрам, когато на всеки ъгъл се колят агнета и телета ,ама там не ви стиска да се праите на палячовци ,щото кръц и може и вашите кухи тикви да заминат

45

Анонимен

преди 6 години

Аз да попитам всичките тия фeкaлиaнци, в*гинианци и прочее какви дрехи обличат? Явно само на 2 крака се придвижват, превозните средства замърсяват и така убиват и растения, и хора ...Компютри, телефони - производството на електроника е от най-големите замърсители.Те и ток не трябва да ползват - АЕЦ, ТЕЦ ... ВЕЦ-овете са малко, слънчевите панели са химия при производството, вятърните генератори убиват птици ...Ей, не им е лесно да са толкова ***!

44

Анонимен

преди 6 години

Приятелче, като нямате проблеми защо се пениш и ми се обясняваш, никой не те пита, знаеш ли колко ме интересуваш ти и твоите проблеми, върви да се обясняваш на мама, пет пари не давам за теб.

43

Анонимен

преди 6 години

М-да!Проблемът не е в храната, а в броя на гърлата.Прекалено много човешка гмеж на тая Земя!

42

Анонимен

преди 6 години

Принципно, единственото нещо, което е "произведено", за да бъде изядено са плодовете. В тази връзка яденето само на плодове е правилно. Всеки, разбира се може да си избеира какво да яде. Големият проблем е не какво ядем, а колко ядем. В масовият случай хората ядат в пъти повече от необходимото. После се чудят защо не са здрави. С храната влизат много отрови и ако се поглъща много храна, организма не упява да се изчисти и се задръства.

41

грешиш,приятелче

преди 6 години

До Анонимен 42Ние,месоядните,нямаме проблем!Ядем каквото и както ни хареса!Проблемите са при вас,и те са много!Помисли върху това!Между другото,вашия Донев иска да прави партия,и да ходи на избори!Нещо да кажеш?

40

tonygl

преди 6 години

Вегани и гей ове се опитват всячески да диктуват живота на стандартните хора... аман от психари нетолерантни. После "Аме те ме мразят и аз затова правя ПРАЙД" разбираш ли !!!как няма те мразят като наглееш безкрайно !!!

39

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на месоядните не е, че убиват животните - животното си е животно, не е човек да го жалиш, ако няка какво друго да се яде както ескимосите какво да го жалиш животното. Проблемът им е, че после ядат от труповете на убитите животни. Поне да го правеха както хищниците още докато е топло и живо месото, да го убият и да го изядат веднага, а те са като лешоядите, ядат престояло месо, мъртва биомаса, мъpшата... А може да се ядат толкова други неща и е много по здравословно.

38

Анонимен

преди 6 години

Дамата, която била веган, не проявила и грам разбиране за това, че кавалерът ѝ си избрал ястие с месо. Тя станала и напуснала ресторанта, наричайки го на всеослушание: "Убиец!".А той защо не е толерантен към мнението и? Защо не и е казала много ти здраве, заминавай си, защо иска да се занимава с някаква веганка която го нарича убиец? Защо е тръгнал да реве в интернет, че някаква нетолерантна вегантка го е нарекла убиец на живовтни.

37

Българин

преди 6 години

Проблемът на България е, че се напълни с много вегани. Ако искаме да се оправим трябва да се исчистим от веганите.