328

Анонимен

преди 6 години

384 Скоро ще си го носите и Альошата и *** в Москва

327

Анонимен

преди 6 години

Countering Americas Adversaries Through Sanctions Act (CAATSA)Запомнете тези инициали Мандалото хлопва на 29 ноември

326

Анонимен

преди 6 години

380 Русия ще драпа с каквото може към Брюксел когато Китай я напъне от към Сибир

325

Суворов.

преди 6 години

НИКОГА РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗПОЛАГАН В БРЮКСЕЛ !!! НИКОГА! По-скоро САЩ на тази планета няма

324

Анонимен

преди 6 години

Скоро идва 29 ноември а след това и 29 януари , пилците ще се броят след това

323

Суворов.

преди 6 години

До 377 Слушай разказвача! Не те обидих. И не забравяйте да не пишете нещо за Русия и Турция.Вие вече сте пили, Спомням си как Маккейн дойде да те види и как го доведе до коленете му.

322

Анонимен

преди 6 години

До Суворов.Му.дак!!! Русия и Турция блъфират. За САЩ е детска играчка да спре Турски поток. Блокира го в Македония или Косово и край.Противоречията мужду Турция и Русия са огромни и непреодолими. Ердоган е непредсказуем.

321

Ала_Бала

преди 6 години

Като гледам какво прави Тръмп, оставам с мнението, че господарите на известния агент Алекс Алексиев правят същото.

320

Суворов.

преди 6 години

Имаш лош експерт в Русия. Вчера подписахме споразумение за 2 млрд. Долара за доставки на S-400 до Турция и все пак бих искал да напомня на това ..... че Русия някак си успя без аксесоари от ЕС? Отговор: Винаги се консултирахте. В Сирия вижте експерта по какво е способна Русия и по принцип, когато Русия дойде в космоса като експерт? Европа ни помогна в това?

319

Суворов.

преди 6 години

Плохой у вас эксперт по России. Вчера подписали договор на 2 миллиарда на поставки С-400 в Турцию.И ещ,хотел бы напомнить этому.....Россия как-то раньше справлялась без комплектующих из ЕС? Ответ: ВСЕГДА справлялась.В Сирии посмотри эксперт на что Россия способна и вообще когда Россия в Космос вышла эксперт? Европа нам в этом помогла?

318

Анонимен

преди 6 години

Е и? Да не би да казва лъжи човекът? Дори и руснаците се смяхя на черната им кутия, когато Турция свали самолета им в Сирия. Вътре допотопни печатни платки от 80-те години. Русия и СССР винаги са крадяли или купували западни технологии.

317

Суворов.

преди 6 години

Хреновый у вас эксперт по России. Вчера подписали договор на 2 миллиарда на поставки С-400 в Турцию.И ещ,хотел бы напомнить этому.....Россия как-то раньше справлялась без комплектующих из ЕС? Ответ: ВСЕГДА справлялась.В Сирии посмотри эксперт на что Россия способна и вообще когда Россия в Космос вышла эксперт? Европа нам в этом помогла?

316

анонимен

преди 6 години

Ромите и турците станаха повече от българите, ама не може да го разберете, колко е сериозен проблема!Защото сте с промити от пропагандата мозъци 90 % от вас!Ама да не се радват много---тая държава все още се казва България!

315

Суворов.

преди 6 години

Никогда этому не бывать!!!! Империя в голубые союзы не вступает. России не чего делать в этом петушатнике.

314

анонимен

преди 6 години

***...............изацията и ислямизирането на България са големите проблеми, ниската раждаемост, високата смъртност, а не Русия.

313

анонимен

преди 6 години

Прав е професора-депутат от БСП, ама е бъркал процентите само!Не 80 %, ами 90 % от българите са ...........................страшно ***, с промити мозъци.............затова избират такива политици да ни управляват.

312

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са за ЕС. Те си искат някой на който да се кланят а той да ги управлява с насилие и репресии. Чат пат и по някой парад с дрънкане на оръжие за да се почустват велики. Пълна трагедия са.Руснаците не са свободолюбив народ.

311

анонимен

преди 6 години

Защо няма статии за ислямизирането на България, за двете етнически партии ДПС и ДОСТ???Много туркофили в тия медии, ......................ужасна работа!Това е опасността, а не Русия................ама *** електорат!

310

Анонимен

преди 6 години

С така наречения "политолог" Алексиев не си губя времето имайки в предвид кой ги финансира :-), Америка "за/без" България. Още повече, негов "политологичен" партнер е човек написал два тома дитирамби за "дегерата педофил" Рейгън. За Рейгън говори и бившия бос на ФБР Лос Анджелис Тед Гъндерсон ;-).

309

анонимен

преди 6 години

Разсипана БГ-енергетика, искат частна АЕЦ - Белене , тия политици и експерти луди ли са?В Япония една частна АЕЦ-Фукушима гръмна, това ли ни готвят и на нас?За хранилището в Нови Хан се говори, че ще е депо на радиоактивни отпадъци от цяла Европа.Ще плащаме най-скъпия ток!Ще го допуснем ли,братя българи, събудете се!!