172

Милен

преди 6 години

"Българи успели на всякъде по света", това ли ще му е мотото на тоя чалгар сега!? Като си завършил западния университет, знаеш ли на мен само какво ми говори това - че си мамин хрантутник и вашите са те издържали и плащали обучението, че си свикнал на готово да имаш всичко, после се тупаш по гърдите "завършил съм Харвард". А *** и баща ти колко хора са излъгали и ограбили в БГ, за да учиш ти в Харвард!? Аз УНСС завърших, самичък си се издържах и издържам и ненавиждам такива лекенца.

171

Анонимен

преди 6 години

Топли, пресни FAKE NEWS! Толкова FAKE, че няма нужда да се коментират!

170

Румен

преди 6 години

Славчу е толкоз прозз и стиснат...дори не се ожени ,да не го окраде някоя кифла проззта като него!Ни дете,ни коте!Очите му все в парите!Един истински приятел няма!Но той господ гледа!Така го подреди да страда,на краката си не може да стои!И пак за власт зейнал!Колкото успя с Дилов -червен!

169

Анонимен

преди 6 години

Поредната фалшива новина.Славуца да се прибира в Учиндол.

168

2001-ви

преди 6 години

То... и аз завърших, ама сега ще изкарам една долародонтура, както и другите завършили направиха при дедо.

167

Анонимен

преди 6 години

Бареков вкара родата си...

166

Анонимен

преди 6 години

Работих 25 години на ръководни позиции в British Petroleum, Exxon Mobil и Роснефт Натрупах достатачно и за праправнуците да има. Пуснах CV и смятам, че имам какво да дам на страна си, ако стана министър на енергетиката като внеса последните модели оборудване, с което до 2 г. да започнем добив в Черно море и да станем енергийно независими. Благодаря ти, Слави!

165

Anonymous

преди 6 години

Последователите на Слави са или ***, или заблудени овце, или имат интерес от тоя проект!!

164

Анонимен

преди 6 години

Много интересно - явлението Слави Трифонов се опълчва срещу това, което го създаде. Или пък ще е следващия Oscar winner, театър за пред стадото.

163

Anonymous

преди 6 години

Глупав народ-слаба държава, след един пожарникар, един чалгаджия иска да ни управлява................ужас!

162

Anonymous

преди 6 години

Поредният проект на политическите инженери, за да се скрият масовите кражби от няколко партии!Масонът-чалгар- Слави------------оле...............колко глупави хора има в тая територия България.

161

Anonymous

преди 6 години

Депутатите не са главните виновници, кой ги прати там?Извънземните ли?В България масово се краде- на всички нива, освен това хората масово затъпяха от турски сапунки и глупави сериали.

160

Анонимен

преди 6 години

Слави да каже как стана масон , предложен от Илия Павлов и какви му бяха връзките с Мултигруп, тогава да се прави на много морален .Чалгаджия, мафиот, шоумен и манипулатор!2000 заблудени българи, това, че са завършили на Запад, не ги птави по-умни!

159

Arsenal

преди 6 години

Не съм пратил СV на Слави,но му вярвам безрезервно и ще го поддържам до края.Напред Слави,ние сме много и сме с теб!

158

Анонимен

преди 6 години

Пл?шив,е чак толкова не е т₹п не е народа уе...И ти ,кой знае, на чии мафиот си пдлога...

157

Анонимен

преди 6 години

За да потръгнат нещата в България трябва да има вкарани в затвора а не в политиката. Нека опитаме с 240 броя от парламента право зад решетките вкупом. Вярвам че няма да ни липсват.

156

Не се излагайте!

преди 6 години

И Слави и днешните властимеющи и тези 2000 дето му пуснали CV-та са един дол дренки.... Ама тя простотията винаги е страняла от животните. Айде със здраве!

155

Napysnaliat.

преди 6 години

Pak to ako imam dobra zaplata v Bg da mi pokriva nyjdite na Mesez to i az se vra6tam v Balgaria niama i sekynda da stoia v Emigrantstvo

154

Анонимен

преди 6 години

"Моето откровено мнение е, че господин Доган е един изключително мъдър човек. ".Това казва пред списание L'Europeo телевизионният водещ Слави Трифонов преди осем години ."Аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България." допълва гологлавия! Ако беше друг до сега да е хвърлен в забвение за такова грозно изказване . Слави да си отива на частният град Делта Хил във Витоша и да не ни занимава с личността си .

153

Анонимен

преди 6 години

Като гледам тука 80% от коментарите са писани от дебели.. прав излезе иво христов..