35

бря

преди 6 години

Щом Корни му има доверие, значи го е пускала отзад... ...а се разбра, че и цялата партия й се "доверила"?!

34

?!?

преди 6 години

Да ти благодарят, че си си избрала подчинен, аз искам президент! Не съм ти благодарен !

33

решетников

преди 6 години

Благодаря, ама май сбъркахме с този шапкар. Щото освен за самальоти и общи приказки за разни неща, които не му влизат в работата, друго не съм чул от него.

32

Анонимен

преди 6 години

Червените *** трябва малко да ги ограмоти стрина ***, към копейките да прибави и курс по български език.

31

Пенсионер

преди 6 години

Нинова да благодари на Решетников за ***!

30

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 13Още един зомбиран с "вечна любов" към окупаторите на България. Чети, бе , чети, дано научиш нещо по-смислено, а не да повтаряш идиотските мантри, че СССР, и по-точно Сталин са направили нещо добро за България. СССР и червената армия е ОКУПАТОР на България!

29

Ала-Бала

преди 6 години

Президентът добре си гледа работата. Представям си каква президентка щеше да е тетка Цеца, как щеше да поздравява малкото ни останала войска....?! Радев е натовски генерал.

28

Анонимен

преди 6 години

Radev e nai dobria president predstavitelen angliiski nemski ruski desi jena mu ok ne e fudbolist pojarnikar milizioner gimnastik a e voen.pilot general

27

Анонимен

преди 6 години

да преа АБВ та и за сигурност като -независим -

26

смехурко:)))

преди 6 години

Честният независим лъжлив президент.Кпга лъже кога маже.Лично публично заяви че се е явил независим.и не е разговарял с Нинова и БСП.Г-жа ЛЪЖА заяви същото сега и двамата пак публично заявяват че е техен избор и с тяхна подкрапа е спечелил.Е ......изводите са за вас и жалките тролчета от БКП боядисана на БСП. Изгонена от дядото защото са били само крадци убийци и бомбажии..............

25

Калеко Алеко

преди 6 години

Протежето Радев май е единствената сламка за която *** все още се опитва да се държи, за да не потъне съвсем .... Но пък и Радев изпадна в несъстоятелност както в България, така и на европейската сцена с воплите си за защита на рушките интереси. България не помни друг такъв политик, който още с встъпването си, да заяви съвсем открито, че ще служи на други небългарски интереси ... !!!

24

Ала-Бала

преди 6 години

До 16.Прав сте, господине. Димитър Благоев е Широк Социалист сиреч - социалдемократ. Много малко хора знаят историята.

23

Ала-Бала

преди 6 години

Госпожа Нинова, забравяте, че за избирането на Президента 30 % от Реформаторския Блок гласуваха за Радев, защото се срамуваха от тетка Цачева. Благодарете и на нас.Най-накрая имаме президент!

22

Циник

преди 6 години

Цитат: " И двамата са мотики!"Много "синтезирано", и още по-вярно!

21

Анонимен

преди 6 години

Благодаря, че ми се доверихте за Радев!аре нема нужда. По-добре да беше предложила Икебаната. Пак щяхме да го изберем пред оная тьотка. Поне нмаше да ни излага като фуражката.

20

Анонимен

преди 6 години

изпълнена с надежда за промяна на България. И промяната стана---да бе страхотна промяна - пълна излагация с тоя ***. Където отиде и само ни излага с проруските си напъни.

19

Анонимен

преди 6 години

и двамата са мотики

18

До 17

преди 6 години

Деси дуловската,ти ли си?Ама престани да страдаш вече,дреме му на някой,че не можеш да му простиш.

17

да бе

преди 6 години

До *** лъжеТя пък като се притесни,и ще вземе да се фризира отдолу!Направо сте лyди за връзване!

16

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.