7

Колев

преди 6 години

Ехаа!Бащата на Джим колко е остарял.Времето лети.Представям си Стифлър как изглежда днес.

6

madbg

преди 6 години

ЛЕДЕНИКА е пещера, май имаше и бира.ЛЕДЕНИК е селото "само на няколко километра от Велико Търново".Като нямате знания, моля поне внимавайте.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е комунизъм, а той е забранен нищо чудно че сите там живеят в тоя коптор.

4

Анонимен

преди 6 години

Докато са при него ще са добре...после пак в калта...

3

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав, че ако не са хората като него и като отец Иван съвсем лошо ще стане. Държавата отдавна е абдикирала от задълженията си към бедните и болните, та дано хора като тях помагат. Номер 2, къде видя, че подстрекава мързела? Напротив учи проблемни деца на труд вместо да скитат, да просят и да се забъркват в неприятности.

2

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости ,докато има рептили като тоя ще има изпаднали и във беда. Тук е ролята на държавата да си свърши работата. Хора като тоя само подстрекават безкрайното нахалство на всички служби да не си вършат работата. На 1 ще помогне а 100 ще останат без помощ като подстрекава мързела.

1

филм

преди 6 години

Имаше един филм с Цветана Манева точно по тази тема. Когато човек е с голямо сърце и не може да отмине деца, които са на улицата и си нямат никого. Обикновено такива хора обществото ги заклеймява вместо да ги аплодира. Дори и отец Иван го одумват как ли не и какъв ли не го изкарват.