58

ПЕНКО

преди 6 години

НЯМА ПО-ГНУСНО И ВРЕДНО НЕЩО /ПРЪКНАЛО СЕ В БЪЛГАРИЯ/ ОТ ФАКУЛТЕТИТЕ ПО ПРАВО И ЖУРНАЛИСТИКА !!! ТЕ В КОМБИНА УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ ,ВОЛЯ, КОЛЕКТИВИЗЪМ И ТРАДИЦИИ !!! СЪДЛЬОВЦИТЕ ВЗЕМАТ ПАРИ И СЕ "СПОРАЗУМЯВАТ";ПРЕКРАТЯВАТ; УНИЩОЖАВАТ И ОПРАВДАВАТ !!!...ЖУРНАГЪЗЦИТЕ -ЗАМАЗВАТ;ОПРАВДАВАТ;ПОДЛИЗУРСТВАТ;...ЛЪЖАТ -МАЖАТ ЗА ПАРЕТА И РАЗЧИТАТ ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ...И ТЕЗИ ...И ТЕЗИ !!! ДАЛЕ ДА НЕ СВАРИМ МАЙКИТЕ ИМ С КИСЕЛО ЗЕЛЕ !?!?!?

57

ПЕНКО

преди 6 години

"КАК ДА ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА " ??? - ОТГОВОР : ОРГАНИЗИРАШ, ВОЮВАШ,ПОБЕЖДАВАШ...УМИРАШ" ГЕРОЙСКИ" ЗА ИСТОРИЯТА НА НЯКОЙ НАРОД ИЛИ ЗА ПОВЕЧЕ НАРОДИ !!! -РИ ОТГОВОР : "ПИШЕШ ,ЛЪЖЕШ-МАЖЕШ; ДУПИШ СЕ ;ЛИЖЕШ; ПУПИШ СЕ;ПРАВИШ СЕ НА ВЕЛИК ПРЕД ТАПИГЬОСИТЕ;БРЪМЧИШШ-С ДЕБЕЛ-НИСЪК ГЛАС ;СТРАДАШ :ЧЕ НЯМАШ "НАРОДЕН ПАМЕТНИК"... И СИ ЕДНО" НАРОДНО :"БОЖЕ-БОЖЕ !!!" В МОМЕНТА ИСТОРИЯТА СЕ "ПАЗИ" ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ КАПИТАЛИЗМА ,КОЙТО Е РОБСТВО НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА !!!

56

Анонимен

преди 6 години

Божо?!Кой е Божо?!

55

патриот

преди 6 години

Сърбите са *** в нашата истоприа

54

Анонимен

преди 6 години

edno vreme biha komunsti sega sa demokrati

53

Анонимен

преди 6 години

До ни са знай60 Ти сипростакъм,май.Да не казвам нещо обидно.

52

Анонимен

преди 6 години

Сърбоманските издевателства над българите,които живеят от двете страни на границите ни със Сърбия и БЮРМ, не са сензация,а рецидив.По времето на кандидатстудентсканта кампания на Вучич са преглеждани сръбски граждани извън болнични заведения и са им раздавани безплатни очила.Просто,сърбите са се изгаврили с нас,за кой ли път.

51

ни са знай

преди 6 години

Простакът си е ***, даже и когато се пенсионира....................

50

Ivi

преди 6 години

Василия Пейчева, кой Ви дава право да наричате професор Димитров "Божо" - дори и да сте близки приятели ( в което се съмнявам) . В "национален ефир - интернет" се предполага ,че поне малко трябва да уважавате събеседниците си! Ако случайно имате диплома по журналистика - скъсайте я - не са си свършили работата преподавателите Ви!

49

game1

преди 6 години

Малко тъжно ми става за проф. Божидар Димитров като слушам тембъра в гласа му и въпреки това все така компетентен, на място уверен и с чувство за хумор ! Дано да е жив и здрав дълги години и по често да го слушаме по телвизията същия дух !

48

Вуте

преди 6 години

Епа... я съм бил у Сърбия много пъти и ни един път не са *** арестувале. Значи съм бил сензация?

47

Анонимен

преди 6 години

Захарова я харесвам и такава! Ами Божо Дебеловратия кой номер сутиен носи? Някога може и да е бил созополски гларус, но сега тестостеронът му е на нулата. Дали има връзка между нивото му и Алцхаймер?

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Това ще е заради Украйна, господинчо!

45

Анонимен

преди 6 години

Нашият газ ще дойде от Турция, оттам ще мине и газът за Гърция, Македония и Италия.От север ще има само една празна тръба.

44

Анонимен

преди 6 години

До възмутенИнтересно ми е защо са ни Западните покрайнини? Първо, България е най-бързо обезлюдяващата се и застаряваща страна в Европа. Второ, исляма напира с огромна сила към Балканите. Две основни заплахи има в тази насока - милионите "бежанци" и ислямския национализъм на Ердоган. В тези условия, да се дълрим за парче земя което не ни е нужно с малкото страни с които сме естествени съюзници е идиотия.Приказките на Божо, са провокация в две насоки, срещу Сърбия и Русия, и са в полза на Турци

43

Анонимен

преди 6 години

До кога ще го показвате този некролог?

42

Анонимен

преди 6 години

При откриването на паметника на Тодор Александров в ЩипМакедония,при споменаване името на Бож.Димитров следва мощно освиркване от македонските българи. В.Канзуров го наречичаше фурнаджийска лопата ,шарлатанин,човека на всички власти.Явно ,само тук го величаем и приемаме за пазител на българщината!

41

Анонимен

преди 6 години

Рекох си ,този се пенсионира и ще се отдаде на почивка и отдих,та и ние ,да си отдъхнем от неговите поучения,обяснения,лъжи,обиди и т.н,но уви той отново е на линия!

40

Зозо

преди 6 години

До ВасилевТръбата точно преди нашата граница ще тръгва нагоре в космоса и от там направо в Италия :) Великите ВКС ще я строят!

39

Радев

преди 6 години

идва момент да се отдадеш на заслужена почивка, иначе ставаш за резил