61

Румен

преди 6 години

къде да си купя 2000 биткойна?

60

сатоши накамото

преди 6 години

истинскията милиардер съм аз , а вие сте балъци .

59

Oswald

преди 6 години

Единственото нещо което поевтинява е задните Ви части ;-)

58

Анонимен

преди 6 години

Виртуалните валути 4е са балон балон са -- ама се пак са по надежни та и по скъпи от ---руската рубла на пример

57

bobo

преди 6 години

Добре дошли в света на холандските лалета.

56

Ала-Бала

преди 6 години

До 54Има си контрол. Винаги те знаят, кой си, от къде си и какво ти е състоянието. Спекулация!

55

Анонимен

преди 6 години

... на поне 2 различни места, за да може евентуално при загуба да я възстановиш. Вече има случай в които биткойн милионери губят паролите си, и стават отново бедни студентчета :D

54

Анонимен

преди 6 години

Веднъж като приемеш факта, че криптовалутата няма да изчезне, а е тук за да остане, да се развива и да се използва в бъдеще - няма как да погледнеш на биткойна като на пирамида. Освен това никой няма контрол над него и не е в ничия каса, така, че няма страшно някой да те завлече с биткойн. Единствено търсенето и предлагането определят цената му, и евентуално ако някой те хакне и ти открадне паролата на портфейла. Затова се препоръчва да я имаш копирана на поне 2 различни места.

53

Анонимен

преди 6 години

До Ala-Balaдонякъде е така, само че за да забогатешш от злато, трябва да купуваш тонове. като инвестиция е стабилно обаче ще ти помогне в черни дни и при инфлация. биткойна е друг вид риба, по-скоро като форекс - рисково вложение, с големи печалби.

52

tt

преди 6 години

Като всяка пирамида...От начало всички печелят,после балъците пият по една кладенчова вода...

51

Ala-Bala

преди 6 години

Модерната измама. Пълна измишльотина. Купувайте си злато и недвижима собственост. Едно силно магнитно поле може да ви заличи Биткойните.

50

Гробокопач

преди 6 години

До CryptlordДа бе, да. Ей ся, почнах;)))

49

Cryptlord

преди 6 години

Цената на биткойн от $3600 стигна 7700$ в рамките на 2 месеца! Причините са много - вляха се нови пари, пропадна проект наречен (Segwit2x) , който щеше да раздели потребителите и да намали обема на пазара и като цяло прекалено оптимистичната нагласа на инвеститорите. Съвсем нормално е цената да се саморегулира, особено след като пряк конкурент (BitcoinCash) в момента е в изключителен подем и взима голяма част от обема на Bitcoin. Следвайте клишето "BUY LOW, SELL HIGH" и купувайте Bitcoin сега !

48

Гробокопач

преди 6 години

Комунизмът на масоните е само на една ръка разстояние! Спете спокойно деца! Истинският трудещ се в бъдеще, ще получава мускулни травми на пръстите (от цъкането с мишката или с натискане на тъчскрийна),а бабите и дедовците, нема да фъргат по 60 000 лева от терасите. Компютърджиите ще станат новите "чичко-паричковци" и силиконовите кукли отличнички, бързо ще забравят за гологлавия и мускулест мъж днес;)))

47

Анонимен

преди 6 години

От 600 до 6000 - някои хора са направили пари

46

Смешник

преди 6 години

Я си направете справка в нета и вижте как върви цената на биткойна. Тва да взема и аз журналист да стана да си поствам квото дойдес копи пасте. Ще пиша неграмотнои аз ако днес бг ми дават една средна запалата да почвам при тях

45

Анонимен

преди 6 години

Цената в момента е $6726.57

44

Анонимен

преди 6 години

От цялата статия за криптовалутата не ми стана ясно каква е настоящата му цена. Ако някой усря да разбере , нека сподели

43

Анонимен

преди 6 години

Че блокче *** има бъдеще, това е ясно, но мисля че се предоверявате на биткойна. Ако стигне там където е тръгнал да бъде глобална световна валута, да, но има доста проблеми, който не се знае дали ще се решат, някой са софтуерни, други технологични. За мен тая цена е твърде висока, за мястото му в момента.

42

Купувайте

преди 6 години

Биткойн пада и ще продължава да пада. Долара и еврото ще паднат много. Купувайте рубли. Рублата ще завладее света ,и вече владее огромни части от северна Азия и Сибир. Там е най- стабилната валута ( защото няма друго). Рублата се крепи на качествена производство - Калашници, Миг-ове, БТР - и и тем подобни. Е няма качествено сирене , но на кой му пука , има качествена водка. Съвсем скоро и олигарсите ще се откажат да купуват луксозни недвижимости в Москва в долари и преминават в рубли.