15

Дея

преди 6 години

Не строят защото държавата я е страх да вземе решение. А без разрешение от Министерски съвет в Пирин не може и борова игла да откъснеш. А не дават разрешение, защото тъпите зелени кречетала плашат с протести от 20 потни наркомани. Пълна смешка е целия този спор, защото този лифт би развил оргомен потенциал пред държавата и би направил Банско топ ъф дъ топ! Ама явно тук никой не иска да сме добре. Предпочитат да си тънем в ла*на и нищо да не се случва, да мизерстваме с ниски заплати

14

Анонимен

преди 6 години

Ами да си блокират пътя никой да не идва там тия мутри. Ясно кой стои зад тия акции -хотелиери и собственици на ски влекове. А местното кметче и то им приглася. Давайте, сечете като ви е тжлкжз акъла Там и без това все повече прилича на Слънчака -бетон, мръсотия, разкопани терени и , скъпотия и чалгаризация

13

Анонимен

преди 6 години

Ама, да се организира местният бизнес и да си построят сами !!!Да говорят с общината, да им се даде разрешително и точка. Не е, като да са някое село с 200 човека, където всичко намират препитание по нивите на някой едър земевладелец.

12

Striker

преди 6 години

Добре, че е планината, за да може и т'ва тъпо село да се види в пари. Нагушиха се местните мутри, ама алчността няма край!

11

Анонимен

преди 6 години

Това природозащитниците са толкова неосведомени хора, че ме е яд и да пиша за тях. Защо не идад в махалата да видят как режет дърва на поразия, включително от западен парк, а ходят да протестират на курорти?Защо не видят Zermatt (Швейцария) колко лифта и влакове има към Matterhorn? Защо не се осведомят за европейските курорти как са? Защо у нас да не се развие туризма, на кой (кои държави) не им изнася???

10

Гошо

преди 6 години

аз не разбирам защо не го строят тоя лифт като ясно, че ще вдигне нивото на курорта, ще подобри икономиката, туристите няма да чакат и въобще за всички е добре

9

Анонимен

преди 6 години

Ей писна ни от тия мрънкалници,да решават или да има,или не лифт,че мрънкотат от 10 години вече.И некви псевдо зелени там и на тех да им таковам..нали.

8

Петко

преди 6 години

Нека се строи и да има икономика и поминък ! Тия *** ли са дето протестират ?

7

ограда хемус

преди 6 години

Сега нали им строят магистрала да може гърците да ходят на планина и ски през зимата , тези цени не са за българи за чужденци са и за това и ние заминаваме де е Канада ............

6

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като тази долина е оградена и от още две велики БЪ

5

Ди

преди 6 години

Стига бе , не се наядохте - Като построят 2-ра кабинка, ще построят още 15 хиляди апартамента- После ще искат 3-та кабинка и т.н.

4

haha

преди 6 години

А и друго да попитам за юленците пак ли е задължително да присъстват, но с цивилно облекло или ще бъдат уволнени, или сега и семействата им са застрашени по някакъв начин?

3

Т

преди 6 години

Тези зелени, всъщност са си съвсем червени и като такива саботират всичко в държавата. При това прибират тлъсти суми както от дарители свързани с чужди зимни курорти, така и от рекетиране на всички възможни държавни институции.Просто тези организации трябва да бъдат закрити.

2

гочето

преди 6 години

Отидете да работите,***!! Не чакайте на готово!!!!!!Всички ли ще се правите на лифтаджии????? Айде на работа!!!!!!

1

haha

преди 6 години

Ако наистина искаха хората да не чакат по опашки, щяха да пускат кабината да върти на най-бързата скорост, а не да я въртят бавно и да генерират опашки, за да ги снимат. Това първо, а второ трябва да подменят целия лифт с такъв с по-големи кабини например за 14 души и всичко ще бъде наред. Всичко останало е "мижи да те лажем".