21

Съжаление

преди 6 години

Жал ми е за Сиднито наистина. Не му се ядосвайте, още не е разбрал че щастието не се измерва с предметите които притежаваш, а с хубавите емоции, които си преживял. Нека се радва на индексите, толкова може човекът. Пък ние да се радваме на плажовете, пурите, рома, дискотеките под открито небе, усмивките, енергията , любовта на кубинците и на салсата с която покориха света. Жалко че са толкова далеч!

20

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям за колите. Със сигурност им е по-добре без коли, и БГ или индийски селяни, които да щъкат с тях по 8-лентовите пътища.

19

Анонимен

преди 6 години

До 24Е как, на Българина му е рожденно право да кара кола. Той да не е кой да е да ползва градски транспорт...

18

Анонимен

преди 6 години

От една страна като нямат коли, май не е толкова зле. няма трафик. А в София какво стана с тия коли - всеки на кола, и.... мравуняк от возила, задръствания.

17

Анонимен

преди 6 години

Как смеете да плюете по рая на земята Куба! Комунизма там е достигнал връхната си точка и всички живеят в благодат!

16

Анонимен

преди 6 години

На снимката се вижда сериозен трафик от последни модели.

15

Анонимен

преди 6 години

Не знам , ама гледам Сиднито има най-много лайкове. Kомунистическата kочина Куба има късмет, че няма зима - иначе досега щеше до има поне още 5 революсиони.Конвертируема е валутата им колкото парите от Монополи...нещастници

14

Анонимен

преди 6 години

Прав е австралиеца Покуателната способност на кубинците се изчерпва с купоните

13

от Сидней Аав$тралия

преди 6 години

Индекса за човешко развитие го има описан какво включва *** *** кат теб не може да прочете 2 реда на чужд език. А също и BLI (Better Life Index) го има описан какво обхваща, аз като австралийски гражданин съм горд че живея в страна на чело на тези индекси. Няма как да го разбереш по развита култура сме, марш в резервата балкански

12

Анонимен

преди 6 години

Индексът за човешко развитие на тапира от Сидни е да наллапа вувузелата на некой абориген. Кви кубинки, какъв ром, какви пет песос.

11

от Сидней Аав$тралия

преди 6 години

*** вие по далеч от селото ви не сте стигали, тая дупка куба ли ви е еталон за цивилизация бе? Имало много ром, е.бливи кубинки и пачанга.... и това ли е за вас индекса за човешко развитие?Поздрави от с.идней А.в$тралия, след като се преместих от западна европа, толкова сте далеч от всичко цивилизовано че трябва да ви оградят в резерват

10

Анонимен

преди 6 години

По-добре за Куба, и много добро включване на Тръмп, добре е се някой да ограничава амбициите на корпорациите. 10/10. Надявам се да спрат да се домогват и до нашите ресурси някой ден, за да вземем да си подредим държавата най-накрая.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Никой не обича американците. Факт !Куба не случайно е наричана "Острова на свободата".Където са стъпили янките с фалшивата им демокрация, свобода няма. Има контролирана свободния целяща разпадане на държавността улесняващо разграбването на природните и човешки ресурси на "демократизираната" държава.Нека Куба си остане такава, каквато е !

8

Хм

преди 6 години

"Докато Китай участва с рекорден брой компании,а 150 испански компании изпълниха 5 павилиона.."Ето къде е истината-САЩ не са нужни на Куба!Има достатъчно други,с които да се работи.То като се замислиш,САЩ не са жизнено нужни на никой,освен на Израел-като слуга и телохранител....

7

Viva Cuba

преди 6 години

Такова място като Хавана не съществува на света, всеки човек трябва да го посети през живота си, но..... в състоянието което е в момента. Никакви американски намеси там, защото всичко свършва. Най-яките спомени ще ми останат от този град!

6

Анонимен

преди 6 години

По публикацията работи: Анисия ИвановаКопиране от БТА работа ли е???

5

Кубинець

преди 6 години

Бил съм в Хавана и Варадеро, и Кайо Коко...страхотни плажове, кубинки, качествен ром и салса до зори...голям кеф съм преживял там...на всеки пожелавам

4

Стамат

преди 6 години

Браво, браво. Дай Боже тази мръсотия никога да не застигне Куба.

3

Анонимен

преди 6 години

"Американските бизнес интереси в Куба полека увяхват... при Тръмп"Един *** въпрос: тези "отношения" при кой американски президент последните 50 години са цъфтели и връзвали?

2

Наблюдател

преди 6 години

Колкото по-далеч от Куба са американците толкова по-добре за нея. Така кубинците няма да ядат ГМО храни и да заприличат на тюфлеци. Освен това ще си запазят природата и красивите тюркоазени плажове за по.дълго време.