11

Анонимен

преди 6 години

ПОКАЗАХА СНИМКА ТОЧНО НА ИРАНСКАТА ГРАНИЦА СЪС ИРАК Е СТАНАЛО!!! ТОЧНО ТАМ ИМА СТАРА МИНА КОЯТО СА Я ПОЛЗВАЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИРАНСКАТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА!!!НИЕ ТРЕВА НЕ ПАСЕМ!!! АЯТОЛАХА НА ИРАН Е ДОСТА ПРИТЕСНЕН ОТКАКТО ТРЪНП МУ КАЗА, ЧЕ ЩЕ АНУЛИРА ДОГОВОРА ПО ИРАНСКАТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА И ЩЕ ГИ ОМИРОТВОРИ :D

10

Анонимен

преди 6 години

Вчера писах че броят ще го разбереме днес. Няма начин да са само 6 загинали при тази сила и 3 минутно времетраене на земетресението. Тези дупки от смученето на нефт трябва да се запълват с нещо! Ето че една част от дупката е запълнена но остават още много. Кухините които са се образували от толкова години смучене се запълват като пластовете се сриват а това предизвиква земетресения. Всяка лакомия се заплаща рано или късно но не от тези дето смучат нефта а от обикновените овчици.

9

до 10

преди 6 години

И какво виждаш?Стоманобетонен скелет без конструктивни изменения -драстични.Разни тухлени зидарии от фасадата на земята.Ако е било плитко и наблизо при 7.2 степен даже само ще говори добре за инженера.Ще вляза в *** логиката ти ,а мексикански дърводелци по-добре ли ще я построят от ОЦБ-2 и гипсокартон ?

8

Анонимен

преди 6 години

Това като го гледам го е строил някой руски инженер

7

Анонимен

преди 6 години

Интересни снимки ,стоманобетония скелет е непокътнат ,но тухления пълнеж е на земята.От доста време го говоря и всички ме гледат странно ,ами иска си армиране ,шини и такива номерца ,че иначе се получава скелет без кожа.7.2 е сериозна работа ,ако и интензитета е бил голям ,но те там си знаят ,че са земетръсна зона.

6

Анонимен

преди 6 години

До РБК37Абе ние с вас на една плантеа ли живеем?

5

РБК37

преди 6 години

Тъй като САЩ владее Ирак и притежават тетоническа бомба ,то няма нищо чудно Те (америкашките) да са устроили това земетресение в Иран ,както устроиха в Япония и Фукашима "гръмна" . Тетонически бомби се говори ,че съществуват , а защо да не съществат ?

4

Анонимен

преди 6 години

До 4Да е, сега ще им пусне и малко чемтрейлс нали :) може и извънзмените от зона 51 да им прати като нищо.

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмп наказва иран за строежа на военна база в близост до израел.

2

Анонимен

преди 6 години

До svetlioКое бе :) кое е то дет е устояло :)) така като гледам тия съборетени нищо не е устояло :))

1

svetlio

преди 6 години

Сградите все пак са устояли на земетръса.Иран е силна държава и ще се справи!!!