36

Анонимен

преди 6 години

РЯЗКОТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА НАЙ ОСНОВНАТА СТОКА-ХРАНИТЕ ПОКАЗВА САМО ЕДНО,ЧЕ ТРЕТОТО ,КОЕТО ЩЕ Е И ПОСЛЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА С ПРЯКОР ТИКВА ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО ПРАГА НА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ,ЗАТОВА И СЪВСЕМ СКОРО ДЕБЕЛИЯ ТАПИР ОТ БАНКЯ,ЕВРЕЙСКИЯ ЗЕТ ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА И НАПАЗАРУВАНИТЕ ОТ ТИКВАТА -ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА ,ВОЛЕНЧО СИДЕРОГЛУ И ВОЙВОДАТА -ШКЕМЕ С КАРТОНЧЕ ОТ ДС ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ КОЙТО ИДВА С ГЛАДНИТЕ БУНТОВЕ КОИТО СЕ ЗАДАВАТ НА ХОРИЗОНТА.

35

Анонимен

преди 6 години

Аз пък обичам да ми е скъпо. И най-се радвам, ако заплатата ми е ниска. Така се осигуряват печалби за производители и търговци, икономисва се от фонд работна заплата и икономиката расте.

34

Анонимен

преди 6 години

през изминалата седмица имах гост от италия .Навсякъде където влизаше ,казваше ,тук е много скъпо или ценните са като при тях .

33

Анонимен

преди 6 години

И ЦЕНАТА НА ХЛЯБА СЕ ВДИГНА, НЕЗНАМ САМО КАК Е ЦЕНАТА НА ПАСТИТЕ.

32

Данчо

преди 6 години

Всичко скача с 30%, но за сметка на това подат роялите, тромпетите и инфлация няма.

31

РБК37

преди 6 години

Скъпият лев вдига цените ,а ниската производителност пък не вдига заплатите.

30

10

преди 6 години

А къде са сега Боко и Цецо?И защо журналята не го питат за това!

29

Брокер

преди 6 години

Едностайните апартаменти в София достигат до 80 000 Е,толкова са и в Брюксел,а за цената на Софийски двустаен панел може да си вземете малък остров в Гърция.......

28

Павлова

преди 6 години

Стига, че се излагаме пред чужденците.

27

евротлантик

преди 6 години

нали средната заплата в България е на д 1000 лв,а вие работите за минимална?

26

Анонимен

преди 6 години

Жизненото равнище на народа се вдига и...става все по-трудно достижимо.

25

Анонимен

преди 6 години

Добре, тия които купуват самолетни билети са покрити значи, работата е там, че тия които имат проблем със свързването на двата края не купуват самолетни билети.Типичната тенденция, средната класа да се мори от най-бедния край, малко по малко геноцда си върви сигурно.

24

Анонимен

преди 6 години

В България качеството на храните е много лошо. Не се упражнява никакъв контрол. Трябва да бъдем много внимателни с това какво консумираме. Голяма част е вредно, да не кажа опасно. Никакъв контрол. Далаверата, процъфтява, цените растат за сметка на човешкото здраве-физическо и психическо

23

Св

преди 6 години

Точно така! Винаги успокоявам баба ми, като я изпращам на летището за Дубай на почивка, да не се притеснява, че е поскъпнало сиренето и киселото мляко. Въпрос на груба сметка е ...

22

AAA

преди 6 години

ili po tochno okolo 10/12 centa za qice

21

AAA

преди 6 години

samo gluposti , cenata na qica v germaniq si e sashtata , da gi ...

20

Селянин

преди 6 години

Когато почнат и в града да работят , а не да чакат само за държавна служба може и да паднат цените на храните В държавата на *** цените трябва да скачат . :)

19

Гошу

преди 6 години

"Специалистите успокояват, че няма опасност от покачване на инфлацията, защото за сметка на храните, в други сектори свалят цените. Самолетните билети, туристическият и ресторантьорският бранш поевтиняват."-------Информацията обаче не е достатъчно пълна. Забравили сте да споменете, че поевтиняват компесаторно също така и цвика от киселото мляко, булгура и кюспето :)))

18

Анонимен

преди 6 години

Нека направим математиката..при 120 лева средна заплата при бай Тошо билетчето за транспорт беше 6 стотинки. Тоест сега трябва да получаваме средна заплата 2000 лева.

17

БАй Х@й

преди 6 години

Били поскъпнали млечните продукти - неблагодарници! за компенсажия тока поскъпва 2 пъти тази година! Сега разбрах те ли защо минахме на суджук?