25

B

преди 6 години

това жалко турско ***, което плюеше по България и унижи България и всички Българи не заслужава нито съчувствие нито съжаление !защо ни занимавате с този гнусен и жалък предател !?

24

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Помня добре онова време ...Не е проблемът в това, че този избяга в друга държава ..Всеки може да предпочете да живее другаде.Проблемът е в това, че той позволи след това да го използват за пропаганда срещу държавата, в която се е родил и която го направи шампион в щангите.Прекалено голямо внимание му отделяте ! това

23

Анонимен

преди 6 години

Наим е велик османски турчин

22

????????????????????

преди 6 години

предаде БТАПо публикацията работи: Василия Пейчева

21

Анонимен

преди 6 години

Само Наим е спечелил повече медали и е подобрил рекорди отколкото всички български щангисти.

20

Щирлиц

преди 6 години

Е, и?

19

Анонимен

преди 6 години

Като се сетя за *** турция и ми става едно хубаво."Шпионин по неволя" западен филм, определя на какво ниво е турция филма е нов 2016, 85% ориенталщина дива турция, и 10% Европейска турция всичко постигнато с Европа.

18

Анонимен

преди 6 години

Death is the only salvation of all traitors АМИН и нека Господ Бог да погуби всички предатели като се почне от наим и всеки от НПО.

17

АТАКИСТ

преди 6 години

А! Що изтрихте Ястребчето? Тъкмо тръгнах да го храня тоя потурчения.

16

Кирил

преди 6 години

Прекалено внимание се отделя на един небългарин,отрекъл се от родината си,която го е направила голям спортист,за пари и злато и на всичко отгоре се превръща в символ на турската пропаганда по нашите земи. Не заслужава това внимание!

15

Анонимен

преди 6 години

*** е такава *** че дори не си заслужава да се изпикaeш въху нея, камо ли да се осакатиш за да спечелиш медали, та после криводзурлатите балкански диваци - бълхарите, да се бият по гърдите като орангутани и да се хвалят колко са славни в този спорт. И после да да го псуват Наим наричайки го "мръсен турчин". наречи го бълхарин и го не обиждах повече

14

АТАКИСТ

преди 6 години

дo 18 Чоджум, а аз да ти кажа една турска.... от един потурчен българин (мой съученик)... "Тъ сикиджам баба наамджи"

13

mdaaa

преди 6 години

Апел, към расисткия кефален сайт!Без двойни стандарти!!Лека вечер!

12

Доктор

преди 6 години

Факт е че то е aлкохолик

11

Доктор

преди 6 години

Съдейки по черния му дроб, то е истински турчин

10

hahahaa

преди 6 години

До АТАКИСТНе бе, *** атакистки!Тя, истината е една! И тя е, че вий психиасалите индивиди съската само злоба и отрова!И нищо друго, и за десерт: Омраза!Правя си гаргара с вас, с нищо не може да ме засегне едно мекотело.Всъщност, коментарът ми е изтрит! Някъде да има обида или друга квалификация, която да е под нормите?А като гледам "човеците" от батака си развяват байрака, както си искат?Двоен стандарт, а? Мдааааа, гарван-гарвану око не вади!Или най верояно "ти" да си админата? Мдаа

9

До 8 Кочината:

преди 6 години

Аз лично нито се радвам ако ще живее, нито ще плача като почине - просто в света всеки ден си заминават хиляди алкохолици и наркомани. Не ми е ясно как едно неуко момче "бил славил България". Ако визираш някакви тенекейки спечелени в един скучен и опасен за здравето спорт, едва ли някой образован и културен човек би си губил времето да гледа това. Ако има фашистка режим, то това в момента е именно в Турция - там се колят войничета и главите им се разнасят по площадите.

8

АТАКИСТ

преди 6 години

до 8 Те и 800 000 потурчени българи тръгнаха 1990-та да емигрират от Родината си в Турция, въпреки че им върнаха имената, но тръгнаха , защото тези *** са имали за Родина винаги Турция, а не България в тяхното съзнание.Понял, потурчен ***?

7

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да ме интересува съдбата на един спортист, копйто се е отказал от България?Алкохолът не прощава на никого, знае се отдавна!

6

кочина

преди 6 години

Не се радвайте! Наим, като Велик, ще йвъзкръсне, колкото да и злобеете, мишки виртуални!Той е прославил и България! А за това, че е избягал в Тюркие, причините си ги знаете!Той не е избягал от Родината си България! Избягал е от Фашистка България за оно време!Така, че.......Мислете, как в *** бугарско ще има все някога добър стандарт на живеене!Мислете по това!