18

555

преди 6 години

За тия хора няма ли съд и присъда, какво отказване и други толерастки глупости.

17

Анонимен

преди 6 години

Богат и красив гущер както и бивш терорист няма. Има беден и грозен сорошшки ***. Болен на всичкото отгоре.

16

УМЕН

преди 6 години

Мдааааам, обаче всички ние знаем че само Путин "депрограмира" успешно радикалистите и и джихадистите като ги изпраща директно при девиците. Защото бивш неггър и терорист просто НЯМА!

15

Додо

преди 6 години

Превъзпитаване на ...джихадисти??! Има някои неща, които човек не може дори да си измисли, а и не би предположил дори да чуе като виц даже. Но какъв е шока, като види, че се правят наистина?! И докъде ще стигне упадъчната за Белите хора-християни политика на глобализъм, скудоумие, миксиране на расите с цел получаване на кафявообразна (лесно манипулируема) маса хора без раса, религия и вяра. Да, маса. Това искат илюминатските елити, стоящи зад Сороc и другите копия на джихада. Храна за размисъл..

14

Анонимен

преди 6 години

опа. измислят начин да си приберат джихадистите и да ги изкарат невинни херувимчета. Скоро ще има нова мисия някъде по света, но за сега явно се предвижда да са в почивка уж за "депрограмиране". Изключително арогантна, откровена нахалена и гнусна история. А този пасквил, който ни пробутват е направо отвратителен. Аман от пропаганда. Повръща ми се лицемерието на неолибералите. гнуссс. Успяха да опорочат и употребят всички добри идеи.

13

luckyman

преди 6 години

"Депрограмират" или препрограмират? А "програмите" от Ленгли ли ги доставят?

12

Анонимен

преди 6 години

По-голямата част от Англия е газифицирана, така че почти всяка къща може да бъде взривена, достатъчно е да се създаде пожар. Тая каква точно е била - комсомолски секретар бездарен послушко? Трябвало е да и направят мазна рудашка - да и разпорят стомаха и да и натъпчат вътрешностите със свинска мас. Бивш джихадист звучи като девствена прoститутка.

11

Анонимен

преди 6 години

Хайде на поредната сапунка, не се напъвайте, всички с малко мозък вече разбрахме, че ще има препрограмиране на Ислямска държава и те ще се пръкнат някъде другаде с чисто нови чипове, но ще служат на същите господари и със същите методи.

10

Да бе да

преди 6 години

Айде сега, за канарчета ни взеха: американците хвърлят милярди долари за да създават джихадисти и терористи, а тая тръгнала срещу интересите на ФАЩ.

9

Lan

преди 6 години

Мисленето и религията са несъвместими. За това учете децата си да мислят и да вярват, те сами ще установят колко прогнили са религиите и колко малко общо имат с истинската вяра и с Бога.

8

Некъф

преди 6 години

Пффффф, "бивш" джихадист ще вразумява други джихадисти!Тия вярват ли си? Тая еврокукувщина продължава с глупостите и да ни тика към дъното.

7

Анонимен

преди 6 години

Богат и красив заден отвор имаш мишок!

6

Анонимен

преди 6 години

Тоз голям пасквил отгоре би трябвало да е истина, защото индийката Хана дето прие исляма и заряза будизма тъй каза и отиде да се пере с главорезите за пари.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе не можете ли да намерите бивши комунисти които да депрограмират настоящи комунисти???

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

То и нашите управляващи трябва да депрограмират озверелите путинисти които вилнеят в интернет пространството и язовир Копринка...

3

евротлантик

преди 6 години

нещо за нарушение на евроатлантическите ценности никой не говори

2

Анонимен

преди 6 години

Демек сменят им чипа и стават херувимчета а дано, ама ония брадатите не си оставят магарето в калта и току виж ги скъсили с една глава.

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Шопски ценности