207

Анонимен

преди 6 години

Boiko koi sa tia *** *** pischi im imenata de ako ne iskasch zezo da gi napische moje i pavlova ili za4eva imenata ba samo lalala bla bla bla

206

Анонимен

преди 6 години

Сигурно има в педвид себе си на първо място !

205

Андрешко

преди 6 години

След като си казал "А" трябва да кажеш и "Б" в противен случай си лъжец и клеветник.

204

qwer

преди 6 години

Брейййй доживяхме върхът на наглоста на този тъмночервен пожарен "гений", тартор на наркотрафикът да "декламира" против собственият си бизнес ? БКП в продължение на 28 г. ви предоставя партии клонирани от нея и вие 28 г. стоите като каракуди закачени на празна кука към тях ???? Кога ще се осъзнаете бе, уж сте в ЕС, ама на "УЖ" в действителност сте в пещерите на неандерталците.....утре този пожарникар пак ще ви скрои някаква нова "шапка" и вие ще я нахлузите......

203

1

преди 6 години

а ти какво си направил,бе др.борисов,една детска градина,или болница построил ли си ,за магистрали,няма да питам,защото при станишев,построените от него,са с километри,по-вече,за твоите 3 незавършени мандата,не можеш да боядисаш,това,което е построил,оня на който масажираше ушите.

202

Анонимен

преди 6 години

Бойко Демагогски Борисов. Като има хора в парламента които се занимават с такива неща, кажи кои са! Спри ги, направи нещо! Нали затова си там! Палячовци! Хванахте се с това с ***, едва ли не сте скандализирани от това че някой обидил народа! Ако толкова много обичахте народа и се грижехте за него и чувствата му, нямаше да си вдигате постоянно заплатите, оставяйки хора в мизерия, нито щяхте така нагло да го крадете и рушите бъдещето му!

201

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми пука кой наркодилър, корумпиран от коя партия е. Тук работата на проговорилия е да ги накара да отговарят за действията си! Ако не го прави, той, заедно с останалите трябва да се счита за замесен. Моля, Главния прокурор - вие сте на ход! Самосезирайте се и призовете свидетеля Борисов спешно да даде показания! Чакаме!

200

Анонимен

преди 6 години

Освен безсмислиците, които е наговорил Баце, не каза ли поне ЗАЩО, КОГА и КОЙ реши да се преименува зала Фестивална и какво означава новото име А-СИК-С? На мен ми звучи по няколко начина, все странно свързани с определени кръгове!

199

Анонимен

преди 6 години

Така , така, Ама не са само в парламента гадовете, ами и в министерски съвет, даже и в кабинета на министър-председареля има престъпник.Какво виждаш в огледалото , Борисов ?

198

ББСТРАХЛИВЕЦ ИПОДЛЕЦ

преди 6 години

В ПРЕДАВАНЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ОТ 9.11. СЛУЖИТЕЛ НА ДАНАС И МВР, КОЙТО 10 Г. РАБОТИ В ТЕЗИ СЛУЖБИ, ДОКАЗА, ЧЕ ТЕЗИ ОБИРДЖИИ НА БАНКОМАТИ И ДРУГИ ОПГ, СА СЪЩИТЕ, КОИТО КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ ЕСТЕСТВЕНО ЗА ГЕРБ. ОТ 2009 Г ГЕРБ СА НА ВЛАСТ И НИТО ЕДИН ПОДОБЕН ОБИР НЕ Е ОСУЕТЕН, КАМО ЛИ ДА БЪДАТ ЗАЛОВЕНИ И НАКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.СЪЩИЯТ СЛУЖИТЕЛ КАЗА,ЧЕ ТЕЗИ БАНДИТИ СЕ ЗНАЯТ,ЗАЩОТО ИЗВЪРШВАТ И ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,НО НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРСИ, А САМО ПОКАЗНИ БЕЗСМИСЛЕНИ АКЦИИ.БОКО ПРЕСТЪПНИКА ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКА

197

Анонимен

преди 6 години

Изказването означава само едно има информация за всеки но се прикриват едни други защото разполагат с властта която употребяват в своя полза и прикритие т.е имаме едно прикрито беззаконие благословено от Борисов

196

де си бил бе

преди 6 години

амфетаминчика вика дръжте кокаинчикатоя изби цацата в аквариумаде*би*ллллль

195

Анонимен

преди 6 години

Наркотрафик и купуване на гласове?!? Звучи като лидера на ГЕРБ! Този да не си е направил самоанализ?

194

Анонимен

преди 6 години

русия няма бъдеще

193

Анонимен

преди 6 години

В България сме специалисти по лошо качество. Всичко е проформа, правено, не добравено. Ей така, за отчитане дейност. Кой те търси. Даваш подкуп и всичко е наред. Лъжи, лъжи и пак лъжи.

192

Анонимен

преди 6 години

Има и ушеви шестаци с по 6 апартамента за по 6 милиона, купени незнайно с какви пари....

191

Анонимен

преди 6 години

Цацаров самосезираи се !!!Оправдаха заплатата си

190

пий си хаповете

преди 6 години

ако не ги каже кои са- значи е той!

189

нека

преди 6 години

Има за какво да ги е яд рашките. Продадоха ГДР за 60 млрд. Опростиха им 140 млрд за Югославия. Елцин продаде ядрените бойни глави за ядрено гориво на Американските АЕЦ. БП и Шел им построиха тръбопроводи. И сега кво? Ние отиваме нагоре и сле наравно, а те отиват надоло и след година - две ще стане много видимо. И всичко това благодарение на собствените ни усилия. Империята на злото живее от злоба и от злоба ще погине.

188

Бойко Борисов

преди 6 години

Май има хора замесени в наркотрафик ,купуване на гласове в парламента ...Обещах ви да ги махна за 10 години но не го направих . Обещавам след още 10 години да се опитам да ги махна .....вервайте ми !